reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

I ja się witam:)

Olka mała słodka!! i ajkie duże oczy:) co do opiekunki tez nie pomogę... u nas babcia się opeikowała Olkiem:-)

Krolcia u nas też przedszkolak zadowolony, że w końcu mógł iść do "pitkola" oby im sie żadne kryzysy nie przyplątały!!

Kasiulka, Krolcia powodzenia w szukaniu pracy, trzymam kciukasy &&&&

Fakt dzieci się sypią:) Moja psiapsiółka tez zaciążyła:) a długo się starali...

Miłego dnia:)

reklama
Hej!

My wrocilismy wczoraj pozno,po ogarnieciu i kapieli padlam na pyski,malo spalam :p...sobotnia impreza udana :) chyba zakonczylismy sezon dzialkowy,chociaz mam nadzieje ze jeszcze jeden weekend sie znajdzie ;)...

Rano wstalam z M po 4,wypilam herbatke,pobuszowalam w necie i zasnelam o 6 a o 7 budzik i oczu normalnie nie moglam otworzyc i tak mam do teraz,jeden wielki len ze mnie ;/.

Po lekcjach mam kolezanke Wiki ze szkoly,na obiad zazyczyly sobie spagethi takze luzik z wymyslaniem dzisiaj ;) a teraz ide troche ogarnac półki bo nie ogarniam hehe...

hello

u nas przedszkole ok, zadnych kosztow nie mam, standardowo czesne+ stawka i raz na rok 45zł za wyprawke plastyczna.

u nas dzisiaj 5 miesiecy i drugi zabek :)

a mi sie pojawil plan otwarcia drugiej dzialalnosci tylko tym razem musze miec dotacje i ciezko mi sie za to zabrac, musze poszukac kogos kto sie tym zajmuje :) (urzad pracy odpada bo ja pracujaca)

Witajcie..... za szukających pracy kciuki zaciskam.... sama jestem na tym etapie :-( bo zima mam bardzo dużo czasu!

Dziecko mi dziś cały wieczór płacze, że mam ja wypisać z basenu bo nie chce chodzić - ręce opadają! W pierwszej klasie była zachwycona, w drugiej zmienili im basen i od razu dostała wstrętu :( Będzie ciężko!

Hej!

Pogoda dzisiaj masakryczna :/ glowa cmi :( czulam ze bedzie padac,wieczorkiem wciagnelam pranie do domu ;)...
Zebranie dzisiaj mam i znowu 2h siedzenia i pusty portfel,chyba go w ogole nie wezme hehe.

Iza wspolczuje i trzymam kciukasy za pozytywne rozwiazenie &&&&

Hejka
Pogoda do doopy.

Ja też dziś na zebranie do młodszego. U starszego wiem, że dodatkowe 240 zł pójdzie. Szok. U małego pewnie nieco mniej...ale myślę że 400 zł pęknie:baffled:.

Iza a może spróbuj się ogłosić w przedszkolach, że zdjęcia porobisz dzieciakom? W naszym przedszkolu robi gościu z fordonu(a częściej jego pracownice) Fotki są prześliczne! Ale są przedszkola(np byłe szwagierki córki) gdzie zdjęcia to takie..usiądź, uśmiechnij się, następny, usiądź uśmiechnij się, następny. Zero duszy, tego czegoś w tym zdjęciu. Ot Parawan z tłem i jakaś rzecz, krzesełko, autko itp. Zupełnie nie ładne te fotki. Rodzice są w stanie naprawdę spore pieniądze dać za ładna fotkę dziecka.:tak:

Hej!

Co tu tak cicho hee??!!

Ale rano zimnica byla brrrr a ja jeszcze w mokrych balerinach sie wybralam,bo mi od wczoraj nie wyschly i normlanie az mnie trzeslo ;/...ogolnie pogoda do bani.

Wczoraj po zebraniu sie wysiedzialysmy szok ale odziwo tylko uberpieczenie wolali i drobiazgi a na nast.w pazdzierniku dopiero reszta kasy pojdzie ;/
Popoludniu tesciowka ma ur wiec wypada isc na kawe i ciacho :)

Karola super sweterki robisz...wczoraj siedzialam z Wiki i jak juz pisalam nie moglam sie napatrzec :) super super super!!!

Hejka

My udupieni w domu:-(. Znaczy konkretniej ja i Daniel.
W nocy z gorączka i płaczem, że go ucho boli. Zaliczyliśmy już lekarza no i siedzimy z antybiotykiem

Siadam dopiero do kawki.:tak:

Znowu muszę prosić kogoś o pomoc przy Mateusza przedszkolu. Do tyłka takie bycie samemu.

Kasia dzięki;-) ale kucyk nie wyszedł idealnie jakby chciała:no:. Cóż liczyłam się z tym. To mały sweterek, więc powierzchnia oczek mocno ograniczona.

reklama
U nas też własnie temperatura sie pokazała, więc jutro ze szkoły nici :-(
Musze zakupić kolejny termometr, nie ma to jak rtęciowe one były niezawodne !

Z milszych wieści to córcia dostała się na Uniwersytet Dziecięcy w UTP i zadowolona.

Tak ogólnie to byle do wiosny :p

Do góry