reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

helllo :)

moj chodzi chetnie, czasem nawet buzi nie dostane bo leci do dzieci sie bawic. je super nawet dokladni prosi wiec ufff :)

a ja kozystam z polowicznej wolnosci i chodze na joge z dadulcem :p i mi bardzo fajnie jest ;)

jutro jade na ostatni dzialkowy weekend ... jak mi te wakacje przelecialy - SZOK juz sie zimy boje :/

a jak juz zagladam to plisss głosik :*
Historia | Mobilne biuro mamy, wygraj swoje mobilne biuro

reklama
Hej!

Aga przyjemnosci :) my tez smigamy i pewnie bedzie to ostatni weekend jesli chodzi o spanie :/

A my dzisiaj swietujemy,czekam na ciocie,babcie i prabacie...sernik zrobiony,Wiki sobie zazyczyla,slodkie inne tez i kawa jest takze popoludnie zapalnowane ;)

Karola a Ty gdzie?? Sie dzisiaj z ranca nie meldowalas :p??!!

Ostatnia edycja:
Witam w weekendzik:) Pogoda superowa, zaraz wybywamy na grilika i winko. Wczoraj po zebraniach w przedszkolu lżejsza o 200 stówki jestem :angry: bezpłatna edukacja, wyrównanie szans itp.
Dziewczyny a możecie powiedzieć w jakich zawodach szukacie pracy?? Życzę Wam powodzenia i trzymam mocno kciuki bo nie jest łatwo na rynku teraz niestety:no:

Muszka przedszkolna jak i szkolna-bezplatna,ciekawe kto to wymyslil :/...ja zebranie w srode tez kasy pojdzie echhh...

Ja nigdy nie pracowalam wiec mnie to juz w ogole bedzie mega ciezko...a nie pochwalilam Wam sie ze bede ciocią :) kuzynka po 10 latach zaszla sie udalo,ciesze sie bardzo:) i tak po cichu mysle czy moze uda mi sie u niej w sklepie monopolowym troche popracowac jak juz nie bedzie mogla,sie okaze...

Milego wieczorku

Ostatnia edycja:
Hejka

Dzień zarobiony. Zakopałam sie w drutach he he, robię kolejny już sweterek. Poprzedni z ptaszyskami dla młodej od szwagierki na urodziny będzie. Teraz ma być kucyk pinkie pie dla małej dziewczynki. Zobaczymy czy się uda.

Ja też ciocią będę:-D:tak:! Braciak zmalował bejbika. Prawdopodobnie dziewczynka ma być. Okaże się na kolejnym usg, czy potwierdzą, a w najgorszym wypadku dopiero w lutym się dowiemy:-p he he.

My potrzebujemy teraz więcej kasy. Dwa przedszkola zeżrą nas strasznie, więc generalnie przyjmę każdą pracę, która przyniesie jakieś pewniejsze pieniądze. A jeśli miałabym wybierać branżę, to coś związane z roślinnością. Sklep z zielskiem, jakaś praca na szklarniach przy kwiatkach. Lubię bebrać się w ziemi i zielsku:-D he he, no i zamiłowania skromnie muszę przyznać, ze mam całkiem niezłą chyba wiedzę jeśli chodzi o rośliny doniczkowe. Uwielbiam zielsko, w domu mam dżungle niemal we wszystkich pomieszczeniach i cały czas coś przybywa i co chwilę mam nowe chciejstwa.:baffled::rolleyes:

W drugiej kolejności to opieka nad osobami starszymi. W tym pracowałam przed ciążą z Mateuszem. Ciężka praca ale niezwykle satysfakcjonująca.

Oj się dzieci sypią ja też będę ciocią, mój brat będzie miał drugie dziecko mają już Zosieńkę, która ma 2 latka, kochany z niej szatan hihi. Niesamowite dziecko jak mądra i kochana tak uparta i mało grzeczna hihi. Czasem jak tekstem rzuci to sikamy ze śmiechu.
A moja gwiazda już prawie 4 m-ce jak ten czas leci, już taka fajna jest uśmiecha się troszku sobie gada:-)

Moja gwiazda DSC03213p(1).jpg

Załączniki

• DSC03213p(1).jpg
    DSC03213p(1).jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 43
Olka Twoja Gwiazdeczka piękna. Dziewczynki czyli Karola będzie uprawiać roślinki a Kasiulka zajmie się ich reklama ,marketingiem i sprzedażą :) Życzę wam szybkiej realizacji planów i żebyście znalazły satysfakcjonującą pracę. A słyszałyście o tych unijnych programach aktywizacji zawodowej kobiet wracajacych po wychowaniu dzieci??? Proponują różne kursy zawodowe, nie wiem na ile to działa i jakie trzeba mieć "plecy" żeby skorzystać ale myślę że warto się zorientować. Pozdrawiam

Dziewczyny pytanie może z tych raczej bardziej dziwnych :-) Zamierzam wrócić do pracy dopiero za rok ale cały czas się zastanawiam kiedy powinnam ruszyć z poszukiwaniem opiekunki dla naszej panny, podpowiecie mi coś?

reklama
Witam
Olka mała jest urocza:tak:! Z opiekunką nie pomogę. Sama siedziałam z dzieciakami.

Małe odstawione do przedszkola z uśmiechem i radochą, że W KOŃCU!:-D Przez weeka był zawiedziony, ze do przedszkola nie idzie:-D

W weekend za to wpadł do nas brat ze swoja dziewczyną. Przyjechali z Holandii na urlop, no i młoda chyba już tam nie wraca. Pyszczy na tamtą służbę zdrowia a w zasadzie na to jak ciążę tam prowadzą i chce na spokojnie tutaj w Polsce do ginekologa połazić. Brat chyba wróci tam...

No nic, ich decyzje. Spotkanie za to bardzo udane! Poimprezowaliśmy lekko:tak:

Do góry