reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

W sprawie Monster to zależy czego poszukujesz na jaki wiek. Koszulki swego czasu były w Zarze. Puzzle w Lidlu a lalki są w Carefourze w dobrej cenie-info z pierwszej ręki od mojej sis która ma córcie Monsterke. Moja mama powiedziała że woli sto razy Hero Factory moich chłopaków niż te Drakulalki. A co to są te Ptaki????
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu

reklama
Ptaki to Angry Birds :)
Lalki Monster widziałam dziś za w Carefourze i potwierdzam tanio , jeszcze do córci mówiłam, że jak szukałyśmy to takie tanie nie były - tylko sumka z głowy wypadła :-(

O dzięki! Czyli najlepiej do pomorskiej uderzyć. Szukam czegoś dla 8-latki. Jej mama kupiła pierwszą lalkę i teraz zamierza kupić drugą, a mnie podpowiedziała, że może jakiś ciuch, gadżet, albo pierdółki typowo do lalki jak przebrania czy co tam. Nie wiem, one mają jakieś zestawy ciuchów jak Barbie?
Chciałabym się w stówie zamknąć.

A jeśli chodzi o ptactwo to w tesco jest akcja, że za każde 20 zł zakupów dostajesz naklejkę i jak zbierzesz 10 to maskotkę ptaka możesz wtedy kupić za 22 zł(normalnie 79zł chyba). Jeśli ktoś tak czy tak robi zakupy w tesco to się opłaca przy okazji zebrać.:tak:

Witam. Mam pytanie czy polecacie jakiegoś fotografa na sesję ciążową w Bydgoszczy lub w okolicach ? Jakieś linki na stronę ? Pozdrawiam

Hej :)

Ptaka z Tesco już mamy ale my tam prawie nie bywamy to i znaczków nie ma :-(

Z Monsterami dla 8 latki jest bardzo duzo, np. plecaki, piórniki, zeszyty, pisaki, buty, bluzki, dodatki do lalek też. Znajdziesz coś ;-)

Własnie zaczęło strasznie wiać u nas.... a u Was?

Ulewa przyszła i poszła

Coś tam z tymi monsterami będę musiała znaleźć. Tylko to wszystko cholernie drogie jest! Nawet głupi jakiś zestaw kiecek 60 zł!:szok: A może kupię po prostu którąś z lalek i po problemie...

reklama
Do góry