reklama
Witam!
Upału ponoć jutro maja odpuścić :-( oby wrócily jeszcze!
Znajomy temacik, czego my już nie robiłyśmy i jakich past nie kupowałam a i tak zęby żółte, z nalotem nie to co mleczaki bileusie i piękniusie!
Pro szkliwo raz kupiłam ale córcia jej nie lubi smakowo, przeważnie kupuje Elmex, ale próbowałam chyba wszystkich i nie widze różnicy szczotkę elektryczna też ma i to samo! Trudno - ważne, że zdrowe :-)
Upału ponoć jutro maja odpuścić :-( oby wrócily jeszcze!
Znajomy temacik, czego my już nie robiłyśmy i jakich past nie kupowałam a i tak zęby żółte, z nalotem nie to co mleczaki bileusie i piękniusie!
Pro szkliwo raz kupiłam ale córcia jej nie lubi smakowo, przeważnie kupuje Elmex, ale próbowałam chyba wszystkich i nie widze różnicy szczotkę elektryczna też ma i to samo! Trudno - ważne, że zdrowe :-)
krolcia
Fanka BB :)
U nas też odpukać wszystko zdrowe. Może to tak ma być...taki urok, jeszcze rok, dwa i może się unormuje...
Czekam tam na odpowiedź specjalisty i nie wiadomo kiedy się doczekam;-). Prędzej chyba zaliczymy naszą dentystkę.
Czekam tam na odpowiedź specjalisty i nie wiadomo kiedy się doczekam;-). Prędzej chyba zaliczymy naszą dentystkę.
krolcia
No i pogoda się zjechała.
I dobrze. Bo człowiek od upałów odpocznie a i ziemia już deszczu naprawdę potrzebowała. Sucho na wiór było.
W tej sytuacji to dzisiaj chyba do mamy skoczę.
I dobrze. Bo człowiek od upałów odpocznie a i ziemia już deszczu naprawdę potrzebowała. Sucho na wiór było.
W tej sytuacji to dzisiaj chyba do mamy skoczę.
Olka!
my już przy śniadaniu, przed 9 masakaaaa hihi :-)mamy dziś z Weroniką dużo do załatwienia odstawić auto do serwisu bo jakiś miły kierowca przejechał się po nas na parkingu :-( potem na budowę w poszukiwaniu dobrego fachowca od wykończeń :-) bo jeden umówiony nas wystawił :-( i tak cały dzień w rozjazdach :-)
AgnieszkaJ
hello, my dzialkujemy sie , ale dzisiaj wracamy... jutro fryzjer a w srode do warszawki do rodziny
ma ktos ochote wpasc do nas na dzialeczke dzisiaj ? takie mamowe spotkanko o 14 hehe
adas myje elmex'em caly czas ale on juz ma baaaardzo zniszczone zabki.
Dadu wczoraj wylazla jedynka, bardzo szybko i juz mi piersi poranil taz ze kazde przystawianie konczy sie moimi łzami ... ehhhh
zrobilam zestawienie jak adas mial 4 miesiace i dadu
oto moje klony
a i standardowo prosze o głosiki
Historia | Mobilne biuro mamy, wygraj swoje mobilne biuro
ma ktos ochote wpasc do nas na dzialeczke dzisiaj ? takie mamowe spotkanko o 14 hehe
adas myje elmex'em caly czas ale on juz ma baaaardzo zniszczone zabki.
Dadu wczoraj wylazla jedynka, bardzo szybko i juz mi piersi poranil taz ze kazde przystawianie konczy sie moimi łzami ... ehhhh
zrobilam zestawienie jak adas mial 4 miesiace i dadu
oto moje klony
a i standardowo prosze o głosiki
Historia | Mobilne biuro mamy, wygraj swoje mobilne biuro
Załączniki
krolcia
Witam
Ale kosi!!!!!!!!! Brrrrrr
Agnieszka normalnie identyczni prawie!
Kobietki podpowiedzcie gdzie tanio ale i dobrej jakości(w sensie nie chiński bubel) można kupić pierdoły z Monster high? Widziałam w smyku mnóstwo tego i ciuszki i jakieś tam dodatki, ale to strasznie drogie jest! Może któraś z Was kupowała ostatnio? Bo ja kompletnie nie obeznana w temacie i tych rzeczy i cen. A potrzebuję na wrzesień na prezent. Może w którymś markecie jest tanio?
Ale kosi!!!!!!!!! Brrrrrr
Agnieszka normalnie identyczni prawie!
Kobietki podpowiedzcie gdzie tanio ale i dobrej jakości(w sensie nie chiński bubel) można kupić pierdoły z Monster high? Widziałam w smyku mnóstwo tego i ciuszki i jakieś tam dodatki, ale to strasznie drogie jest! Może któraś z Was kupowała ostatnio? Bo ja kompletnie nie obeznana w temacie i tych rzeczy i cen. A potrzebuję na wrzesień na prezent. Może w którymś markecie jest tanio?
reklama