reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

No dokładnie. My stosujemy tą pastę
sensodyne-pro-szkliwo-pro-namel-pasta-dla-dzieci-6-12-lat-d12479_1_1112.jpg

reklama
Witam!

Upału ponoć jutro maja odpuścić :-( oby wrócily jeszcze!

Znajomy temacik, czego my już nie robiłyśmy i jakich past nie kupowałam a i tak zęby żółte, z nalotem nie to co mleczaki bileusie i piękniusie!
Pro szkliwo raz kupiłam ale córcia jej nie lubi smakowo, przeważnie kupuje Elmex, ale próbowałam chyba wszystkich i nie widze różnicy :no: szczotkę elektryczna też ma i to samo! Trudno - ważne, że zdrowe :-)

U nas też odpukać wszystko zdrowe. Może to tak ma być...taki urok, jeszcze rok, dwa i może się unormuje...

Czekam tam na odpowiedź specjalisty i nie wiadomo kiedy się doczekam;-). Prędzej chyba zaliczymy naszą dentystkę.

No i pogoda się zjechała.
I dobrze. Bo człowiek od upałów odpocznie a i ziemia już deszczu naprawdę potrzebowała. Sucho na wiór było.

W tej sytuacji to dzisiaj chyba do mamy skoczę.:tak:

my już przy śniadaniu, przed 9 masakaaaa hihi :-)mamy dziś z Weroniką dużo do załatwienia odstawić auto do serwisu bo jakiś miły kierowca przejechał się po nas na parkingu :-( potem na budowę w poszukiwaniu dobrego fachowca od wykończeń :-) bo jeden umówiony nas wystawił :-( i tak cały dzień w rozjazdach :-)

hello, my dzialkujemy sie , ale dzisiaj wracamy... jutro fryzjer a w srode do warszawki do rodziny:)

ma ktos ochote wpasc do nas na dzialeczke dzisiaj ? takie mamowe spotkanko o 14 hehe

adas myje elmex'em caly czas ale on juz ma baaaardzo zniszczone zabki.

Dadu wczoraj wylazla jedynka, bardzo szybko i juz mi piersi poranil taz ze kazde przystawianie konczy sie moimi łzami ... ehhhh

zrobilam zestawienie jak adas mial 4 miesiace i dadu :p
oto moje klony :p
4msc.jpg

a i standardowo prosze o głosiki :p
Historia | Mobilne biuro mamy, wygraj swoje mobilne biuro

Załączniki

• 4msc.jpg
    4msc.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 28
Agnieszka, ładne kloniki - macie talent :-)
U mnie dziś 18stka w domu to i czasu na spotkanie nie było, do tego pogoda taka na spanie... obiecują powrót upałów i już się doczekać nie mogę ;-)

Witam
Ale kosi!!!!!!!!! Brrrrrr

Agnieszka normalnie identyczni prawie!:szok::tak:

Kobietki podpowiedzcie gdzie tanio ale i dobrej jakości(w sensie nie chiński bubel) można kupić pierdoły z Monster high? Widziałam w smyku mnóstwo tego i ciuszki i jakieś tam dodatki, ale to strasznie drogie jest:no:! Może któraś z Was kupowała ostatnio? Bo ja kompletnie nie obeznana w temacie i tych rzeczy i cen. A potrzebuję na wrzesień na prezent. Może w którymś markecie jest tanio?

reklama
Krolcia moje dziecko do wakacji szalało za Monster teraz zmiana na Ptaki ;) Dziś byłam w Galerii Pomorskiej i wydaje mi się, że na sali było trochę Monsterów. Ogólnie jak nie szukam to wszędzie je widze :) a Ptaków brak !

Do góry