reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

My wczoraj zaliczyłyśmy dłuższy spacer z wyżyn do męża pracy na P.Skargi super się szło, ale nie wiem co sobie wbiłam w głowę, że muszę iść szybko i mam ogroooomne pęcherze aaaaaaaaaaa!!! Problem miałam pod rondem Jagiellonów zejść z wózkiem ok ale wejść do góry nie dała bym rady, jutro też się wybieram ale to już w chuście :-) wtedy niestraszne nam żadne schody hihi :-)
Aga grupa wsparcia kobiet karmiących brzmi ciekawie, moja mała terrorystka coś ostatnio wariuje co ją przystawiam to się wygina pręży krzyczy :-( pije chwilę i koniec :-( Miała nawet taki jeden dzień którego prawie nic nie piła!! Ściągnęłam do butelki ale to jeszcze większa katastrofa była nawet nie potrafiła zassać bidula !! Jutro idziemy do naszej ulubionej cioci Małgosi :-) może przemówi do mojej córci:-)

reklama
Dzień dobry

Tragiczna pogoda. Niby słońca nie ma a wychodząc z psem spociłam sie jak dzika świnia!

Jestem z siebie dumna:-). Wymontowałam sama akusa, naładowałam go i zamontowałam z powrotem, a ciężkie to cholerstwo strasznie!:dry:

Olka dodalam Cie go grupy na fb:)

my weekendowalismy na dzialce, adam zlapal wirusa bostonskiego, 3 dni goraczka dzisiaj wysypany ... mam nadzieje ze mi mlodsego nie zarazi ....

pogoda dobija, jak nie niekończaca sie zima to teraz kosmiczne upaly ehhhh ....

a i tak sie o glosiki przypomne ;)
http://mobilnebiuromamy.mamopracuj.pl/historia/?id=358

Ostatnia edycja:
Hejka
Chwila oddechu od upału. I dobrze.

Jakieś zakupy wypadałoby chyba zrobić...

A po południu wybywam ze starszakiem do kina. Udało mi sie wygrać:-D bilety na Smerfy więc trzeba je wykorzystać!:tak:

Witam się powakacyjnie niestety :no:. W górach było cudnie, ale nie ma to jednak jak zanurzyć nogi w morzu więc od soboty byliśmy nad morzem. a jutro do pracy i do przedszkola. Cóż życie

Witam

Oddechu chwili ciąg dalszy he he, ale pewnie popołudniu znowu się skwara zrobi.

Zaliczyliśmy Smerfy:-D. Muszę przyznać, że całkiem sympatyczny film:tak:. Na pewno lepszy niż Minionki, na których byliśmy poprzednio.

Dziewczyny gdzie Wy macie to ochłodzenie co??? Jest taki żar że ledwie chłopaków odebrałam z przedszkola i myślałam że spłonę:wściekła/y:. Może jutro bęzdzie chłodniej. Pozdrowienia

Krolcia widziałam że na innym wątku pisałaś o osadzie na ząbkach Starszaka. Mój F też ma takie wyraźnie inne te zęby stałe, są żółtawe i takie właśnie jakby z osadem. Ja tam się znęcam i szczotkuje po nim jeszcze. Zmieniłam pastę z elmexa na Sensodyne ale nie widzę specjalnej różnicy

Ostatnia edycja:
reklama
No no! Jest różnica. Mleczaki kurde czyściutkie a te stałe jedynki to masakra normalnie. Skończę ten elmex to chcę spróbować dać mu lacalut dla dzieci ten z przedziałem 4-8. Słyszałam dobre opinie o tej paście. No i myślę o tej szczoteczce elektrycznej. Ponoć lepiej czyści zęby.

Poprawiam cały czas po młodym ale co z tego jak wieczorem umyte zęby rano są znowu mega brudne, ale tylko te cztery stałe jedynki.:baffled:

Do góry