reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witajcie

Monia można, pewnie! Parę słówek o sobie?

Asiakris nie pomogę. W necie jednak, głównie na tablicy widzę sporo ogłoszeń ciuszków i akcesoriów typu foteliki, wózki, Komisu Chatka, który jest na Żwirki i Wigury. Może tam coś ciekawego będzie.

Kiedyś był też taki punkt na glinkach zdaje się, że to ul. Placu 6-o letniego i jeszcze jeden na jednej z ulic w bok od Brzozowej, Orzeszkowej albo Jesionowa, to było kilka lat temu, nie wiem czy nadal funkcjonuje. Zawsze też parę fajnych ciuszków znalazłam na błoniu w lumpku w tym 10-piętrowym bloku, który stoi w pobliżu pętli na błoniu. Ale jak mówię, te punkty były mi znane jak mój starszak był mały.:tak:

Witam

Alllle dawało w nocy nie?! :tak::szok:
Wstałam na równe nogi i leciałam okna pozamykać, żeby wyciszyć huki. Na szczęście się nie pobudzili, choć młodszy skakał przy każdym głośniejszym uderzeniu.

hej :-) ooo coś się na forum ruszyło:-) u nas bez zmian bujam się z moją refluksową córunią, jesteśmy takie powsinogo-włóczykije hihi chcemy do października się przeprowadzić i jest teraz akcja wybierania wszystkich elementów do domku :)
Na M.C Skłodowskiej jest duży lumpeks Werona i tam też są chyba ciuszki dla dzieci w poniedziałki są tam dostawy i podobno jest tam wtedy szał!!

a ja nie wiem ostatnio w co rece wlozyc, latam od rana do wieczora, to tu to tam z dwojka na karku ;)

jutro u mnie na dzialeczce spotkanie grupy wsparcia kobiet karmiacych :) 12 kolejne mamowe klubowe spotkanie jakby ktoś chcial dolaczyc :)

dzien za dniem mi tak blyskawicznie leci ze trace orientacje w czasie hehe

reklama
Hejka
Dziś pierwszy dzień przedszkola po wakacjach. I jak na złość rano okazało się, że akumulator zdechł! Mati zawiedziony...poszliśmy więc na pieszo.
Właśnie wróciliśmy z Danielem. Półtora godzinny spacer o 7 rano? Bosko:dry::dry::dry: No ale czego się dla dziecka nie zrobi.

Do góry