reklama
krolcia
Fanka BB :)
Witajcie
Monia można, pewnie! Parę słówek o sobie?
Asiakris nie pomogę. W necie jednak, głównie na tablicy widzę sporo ogłoszeń ciuszków i akcesoriów typu foteliki, wózki, Komisu Chatka, który jest na Żwirki i Wigury. Może tam coś ciekawego będzie.
Kiedyś był też taki punkt na glinkach zdaje się, że to ul. Placu 6-o letniego i jeszcze jeden na jednej z ulic w bok od Brzozowej, Orzeszkowej albo Jesionowa, to było kilka lat temu, nie wiem czy nadal funkcjonuje. Zawsze też parę fajnych ciuszków znalazłam na błoniu w lumpku w tym 10-piętrowym bloku, który stoi w pobliżu pętli na błoniu. Ale jak mówię, te punkty były mi znane jak mój starszak był mały.
Monia można, pewnie! Parę słówek o sobie?
Asiakris nie pomogę. W necie jednak, głównie na tablicy widzę sporo ogłoszeń ciuszków i akcesoriów typu foteliki, wózki, Komisu Chatka, który jest na Żwirki i Wigury. Może tam coś ciekawego będzie.
Kiedyś był też taki punkt na glinkach zdaje się, że to ul. Placu 6-o letniego i jeszcze jeden na jednej z ulic w bok od Brzozowej, Orzeszkowej albo Jesionowa, to było kilka lat temu, nie wiem czy nadal funkcjonuje. Zawsze też parę fajnych ciuszków znalazłam na błoniu w lumpku w tym 10-piętrowym bloku, który stoi w pobliżu pętli na błoniu. Ale jak mówię, te punkty były mi znane jak mój starszak był mały.
AgnieszkaJ
Aga widać spotkanka bardzo udane szkoda, że moja juz taka duża ;-)
co tam za duza bawic sie pewnie lubi
Witam, czy w Bydgoszczy są jakieś fajne ciucholandy z rzeczami dla niemowląt ? Jeśli tak to gdzie ?
ja mam jeden ulubiony na Kapach "KUBUS" ,pawilony za HERMESEM, tylko ubranka dla dzieci
krolcia
Witam
Alllle dawało w nocy nie?!
Wstałam na równe nogi i leciałam okna pozamykać, żeby wyciszyć huki. Na szczęście się nie pobudzili, choć młodszy skakał przy każdym głośniejszym uderzeniu.
Alllle dawało w nocy nie?!
Wstałam na równe nogi i leciałam okna pozamykać, żeby wyciszyć huki. Na szczęście się nie pobudzili, choć młodszy skakał przy każdym głośniejszym uderzeniu.
AgnieszkaJ
waliło ostro
ale male ochlodzenie sie przydalo
a ja mam prosbe o głosy
biore udzial w konkursie
Historia | Mobilne biuro mamy, wygraj swoje mobilne biuro
ale male ochlodzenie sie przydalo
a ja mam prosbe o głosy
biore udzial w konkursie
Historia | Mobilne biuro mamy, wygraj swoje mobilne biuro
krolcia
Zagłosowane
Olka!
hej :-) ooo coś się na forum ruszyło:-) u nas bez zmian bujam się z moją refluksową córunią, jesteśmy takie powsinogo-włóczykije hihi chcemy do października się przeprowadzić i jest teraz akcja wybierania wszystkich elementów do domku
Na M.C Skłodowskiej jest duży lumpeks Werona i tam też są chyba ciuszki dla dzieci w poniedziałki są tam dostawy i podobno jest tam wtedy szał!!
Na M.C Skłodowskiej jest duży lumpeks Werona i tam też są chyba ciuszki dla dzieci w poniedziałki są tam dostawy i podobno jest tam wtedy szał!!
Iza fotka jak zwykle śliczna. Młoda musi być wodą zachwycona.
Dzięki...... woda to jej żywioł, własnie zalewa łazienkę bo w końcu do domu trafiłyśmy na dwa dni i kierunek Gdańsk :-)
Witaj Moniko-numerkowa ;-)
Aga zagłosowane!
AgnieszkaJ
a ja nie wiem ostatnio w co rece wlozyc, latam od rana do wieczora, to tu to tam z dwojka na karku
jutro u mnie na dzialeczce spotkanie grupy wsparcia kobiet karmiacych 12 kolejne mamowe klubowe spotkanie jakby ktoś chcial dolaczyc
dzien za dniem mi tak blyskawicznie leci ze trace orientacje w czasie hehe
jutro u mnie na dzialeczce spotkanie grupy wsparcia kobiet karmiacych 12 kolejne mamowe klubowe spotkanie jakby ktoś chcial dolaczyc
dzien za dniem mi tak blyskawicznie leci ze trace orientacje w czasie hehe
reklama
krolcia
Hejka
Dziś pierwszy dzień przedszkola po wakacjach. I jak na złość rano okazało się, że akumulator zdechł! Mati zawiedziony...poszliśmy więc na pieszo.
Właśnie wróciliśmy z Danielem. Półtora godzinny spacer o 7 rano? Bosko No ale czego się dla dziecka nie zrobi.
Dziś pierwszy dzień przedszkola po wakacjach. I jak na złość rano okazało się, że akumulator zdechł! Mati zawiedziony...poszliśmy więc na pieszo.
Właśnie wróciliśmy z Danielem. Półtora godzinny spacer o 7 rano? Bosko No ale czego się dla dziecka nie zrobi.