reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam
Kolejny dzień duchoty. Nie wyrabiam w takim czymś. Wczoraj dopiero po 18 wyszliśmy z domu, a tak siedziałam i roztapiałam się od nic nie robienia!

Pojechaliśmy sobie do Myśla zobaczyć te plaże, fajne są. Prawie dwie godziny żeśmy się szlajali. Na koniec zaliczyliśmy świderkowe lody i do domu.

hello, a ja sie dzialkowac bede i jak pogoda sie nie zkrzaczy to bede siedziec do 15:p hehe
chyba ze bedzie mi sie nudzic hihi , ale juz mam gosci zaplanowanych wiec zle nie bedzie :)

wczoraj nadmuchalismy basen i nalalismy wode wiec dzisiaj kapielisko, do tego m mi kulek do drugiego basenu dokupil jest ich juz prawie 2000szt... najlepsze jak mi dziec je rozsypie ... zbieram godzine... :)

zycze udanych wypoczynkow ;)

Hej - a my weekend spędziliśmy w Margoninie - polecam, polecam i jeszcze raz polecam!
127___072.jpg

a jak kto ma ochotę na wspólną wycieczkę - to dajcie znać - mam w aucie 2 wolne miejsca i chętnie wybrałabym się tam póki pogoda dopisuje - to jest troszkę stąd - ok. 90km - ale naprawdę warto - mega zjeżdżalnie i narty wodne, a do tego fajna piaszczysta plaża :) - a jeśli znacie podobne miejsce w blizszej okolicy - to dajcie znać - my uwielbiamy takie klimaty:) Pozdrawiam:)

Załączniki

• 127___072.jpg
    127___072.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 46
Hej, my nadal w Chmielnikach i jeszcze posiedzimy :)
Dziecko męczy konie i zadowolona, a mama w tym czasie odpoczywa na leżaczku ;-)
Pozdrowionko dla Wszystkich!

u569.jpg

a ja dzisiaj zjechalam z dzialki, jutro spotkanie kulinarne u kolezanki i wracam na dzialke:)
w poniedzialek robie spotkanie ala piknikowe na dzialeczce, moze macie ochote dołączyć ? będą mamy z klubu mam i z kangura:)

reklama
Do góry