reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Aga - no no- ale prezenty - ja dostałam Rafaelo:) - zaskoczył mnie mój Kuba - i jeszcze Viki w to zaangażował- a potem wszyscy zjedli- ja najmniej heheh

Krolcia- ja non stop w zasadzie sama dniami całymi, więc znam te radości życia;)

Kasiu- żałuj - dzieciaki się wybawiły, a mamy wypiękniły:) i było trochę radości w ten pochmurny czas -

a dziś - tak ładnie się dzionek zaczął - a skończyło się na tym, że zostałyśmy z Viki uwięzione w samochodzie - przez deszcz oczywiście:) - gdzie to sońce!

reklama
Zimno,...... brrr...... niech ciepełko wróci!!!

Szukam płatków kwiatów na czwartek i jest ciężko, nie macie przypadkiem za dużo ;-)

Niech sie ten dzien juz skonczy...dzieciaki mi daly tak czadu popoludniu ze myslalam ze...powiesze...maly juz spi a wiki lezy i czyta ksiazke...M w pracy jeszcze bo jechal dopiero po 11 a ja teraz zaczynam sie relaksowac...

Zimno,mokro,zmoklismy ze spaceru wracajac;/...w pogodzie widze faktycznie szalu nie zapowiadaja,litosci!

Iza platki ususzone w woreczkach bedziesz musiala kupic;PP

Violka zaluje,zaluje;((...

Izka oczywiście że mam nadmiar płatków tych którymi mnie mąż codziennie odsypuje:-D, a nie przepraszam to kłody pod nogi

Dzien dobry...czy dobry to sie okaze...jak narazie szaro,buro;/
My po sniadaniu,Wiki jeszcze spi,do szkoly na 10 takze ma jeszcze troche czasu;)

Glowa cos daje znaki,zle spalam ogolnie...sny mialam;(((

Arabell łoo matko,Ty faktycznie;/...nie mam roz na ogordzie ewentualnie platki bratkow hehe...

Mucha dobre,dobre;DD

reklama
Do góry