reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Pogoda bleeeee,tez nie lubie...

Ja wczoraj cale popoludnie nie mialam sily noga ruszyc,brak cisnienia normalnie,mialam 82/64 szok (chociaz to norma u mnie ostatnio),poszlam pochodzic po Focusie bo zalegalam na wyrze,jak wrocilam kapiel,i pod kolderke i o 20.20 spalam...obudzilam sie za to o 1.30 wyspana i tak do 5 sie meczylam wrrrr

Mati od wczoraj smarka i nad ranem atak krtaniowki mial,zobaczymy jak w dzien,krople dalam i syrop.

Wrzucam tu focie...do Madziary trzeba napisac;)

Moje skarby i kuzynka:)

Załączniki

• 261727_487741614632362_2126894346_n.jpg
    261727_487741614632362_2126894346_n.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 44
  • 942265_487743181298872_1678512045_n.jpg
    942265_487743181298872_1678512045_n.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 38
  • 481451_488234741249716_1935069340_n.jpg
    481451_488234741249716_1935069340_n.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Dzięki Aga czytałam opinie w necie i ten lekarz o którym piszesz ma właśnie pozytywne :-)
Buu jak zimno dziś!!! Wyskoczyłam do sklepu rano "taka letnia" a tu taka brzydka zimna niespodziewanka :-(

o widzę piszecie o Słowiku- swego czasu go polecałam i mimo, że nie mamy już potrzeby korzystania z jego usług- polecam nadal - może dlatego nie mamy, że dobrze zajął się moja Viki:) - nie dość, że skuteczny - to jeszcze tani-polecam w 100%

Sluchajcie a ten Slowik to nocne wizyty tez tak???
Przyjezdza czy przyjmuje?? Widze ze on z Sobieszewskiej,o tym mowimy??? Rzut beretem ode mnie;)

Słowik był u Martyny kilka razy i nie byłam zadowolona :no: Raz po jego wizycie, musiałam iść szybko do przychodni!

Rozmawiałąm wczoraj z Madziarą i pisała, że w sprawie zdjęciowego wątku można napisać do Bestyjki bo Madzia już tu się nie udziela!

Zimno........................ brrrr...............

Kasiu- tak to ten Słowik- ja kiedyś jak mu nie pasowalo spytałam czy mozemu podjechać i nie bylo problemu

Iza- wiadomo jak to z lekarzami - jednemu pomorze drugiemu zaszkodzi - ja nie neguje b wiem jak to bywa- mi kumpela zachawlała pewną laryngolog Wołoch, a moja Viki przez nią wylądowała w szpitalu - zakfalifikowana jako chora a była w 100% zdrowa! róznie to z nimi bywa niestety:(

Witam Was wieczorowo, nasza glizducha dziś dała czadu hi hi ulewania ciąg dalszy a ja matka wariatka przejęta każdym kiwnięciem nogi :-(

Hejka

Znowu bury dzień. Dobrze choć, ze nie pada.

Dziś u Matiego występy z okazji dnia mamy i taty. Będę musiała ze sobą młodszego targać. No trudno jakoś mam nadzieję ujarzmię tego małego diabła!:-D

Olka a karmisz butelką czy piersią?

Witam i ja.....

Pogoda barowa i chyba sobie kawkę wcześniej niz zwykle zrobię :-)

Jak ma padać niech pada tylko proszę o więcej stopni bo marznę....!!!

reklama
Witam z kawą :-)
Przyznać się kto zamawia taką pogodę !!!! Człowiek ponury się przez taką pogodę robi :-(
Karmię piersią, właśnie przechodzimy nawał jest wesoło :-)

Do góry