reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Tak, tak, teraz już co roku będą takie testy sprawdzające które oceniają "obcy" nauczyciele :tak:
Strach się bać co jeszcze wymyslą????

reklama
No właśnie gdzie wątek ze zdjęciami pokaże Wam moją terrorystkę?
Dziewczyny pytanko dobrego pediatrę poszukujemy, polecacie kogoś?

Witam
Dzisiaj już chłodniej

Olka nie bardzo poradzę pediatrę, ale słyszałam, że u Gizińskich dobrzy lekarze są, to na leśnym. My tam chodzimy do pani doktor os chłopięcych siusiaczków:-p:tak: i jestem bardzo zadowolona.

Olka a podpytaj przy najbliższej okazji(pewnie szczepienie) mamy w poczekalni kogo polecają w Waszej przychodni.

Do grupy zamkniętej może zapraszać tylko osoba, która ją założyła, po prawej stronie jak się wejdzie na stronę grupy widać kto się nią opiekuje.:tak:

O masakra z tymi testami:szok:! Po co ten stres:no::wściekła/y:?! I co ten test w ogóle daje? Przecież normalnie dzieciak może być zdolny dostawać dobre oceny a na teście się zestresuje i zaliczy wpadkę i co wtedy? Rzutuje to jakoś na ogólną ocenę? Np końcową z jakiegoś przedmiotu?

Ja nie ma dostępu do tej grupy.

Madziarka dodaje do grupy:)

co do pediatry my kozystamy z uslug Słowika, wyleczyl mi Dawida w 2 tygiodnie "domowymi" sposobami, gdzie lekarka z przychodni wyslala nas ze skierowaniem do szpitala na antybiotykoterapie a na skierowaniu wypisala zapalenie, spojowek,gardla, oskrzeli i podejrzenie zapalenia pluc... a maly mial zainfekowana krtan i flegme zalegajacą TYLKO !!!
Adama tez domowo zawsze stawiam na nogi, ani mi nie choruje ani na oczy antybiotyku nie widzial :)

reklama
Do góry