reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej...super na dworze,ja juz biedre zaliczylam i spacer z psem;P.

Moj wyjechal pierwszy raz od trzech lat,w sumie byl trzy tyg z przyjazdem na weekend ale tez juz na haslo "delegacja" mam alergie.

reklama
Noc z terrorystką buuu :-)
Ja już po zakupach po śniadaniu a reszta rodzinki przytulona śpiocha :-)
Zapowiada się piękny dzień
Przekichane z tymi wyjazdami mężusiów, ja mam swojego przy sobie cały czas hmm my nawet w jednej firmie pracujemy na szczęście jednak się nie widujemy :-)
mamatatadziecko też zawsze się zastanawiałam o co pytać lekarza i nigdy nic mądrego nie wymyśliłam. Mówiłam do niego żeby mi powiedział co muszę na tym etapie ciąży wiedzieć hihi a jak mi się w trakcie urodziło jakieś pytanie to do niego dzwoniłam - oj miał ze mną przez te 9 m-cy przekichane :-)

Olka terrorystka hehe...niech daje czadu a co tam;PP

Opuchlizna,norma w ciazy...z Wiki chodzilam przez wakacje to byla maskara w te upaly,siedzialam ciagle w wodzie,szczegolnie stopy w misce a z Mati do poczatku lipca i tez puchlam...takze spoko luz po sie wszystko unormuje;)

My po spacerze. Dwie godziny szlajania się na powietrzu mam nadzieję, że zrobią swoje i padnie to dziecko szybciej.
Mój m to wyjeżdża, w niedziele wieczorem a wraca w piątek wieczorem. Taki weekendowy mąż i ojciec niestety. Czasami się zdarzy, że i na weekend nie zjedzie bo ma służbę. A teraz cały czerwiec go nie będzie bo mają ćwiczenia na poligonie... I tak od prawie 2,5 roku, jak zlikwidowali jednostkę na Błoniu i przenieśli pod Poznań.:-(

No już tyle czasu, że człowiek faktycznie przyzwyczajony. Tylko najgorsze były początki. Jakby ktoś wrzucił mnie na głęboką wodę. 21 grudnia urodziłam Daniela a 7 stycznia Bartek zaczynał pracę po za domem. A tu w domu starszak, którego trzeba zawieść do przedszkola i odebrać i pies, którego trzeba wyprowadzić. Do tego hormony i masakra była straszna na początku:no:.

A gdzie ten wątek ze zdjęciami?

Pięknie, pięknie na dworzu.... choć dzis trochę za zimno ;-)

Jutro wycieczka do ortodonty i wolne od szkoły a dziś córcia pisała testy na koniec II klasy, jestem ciekawa jak jej poszło.

reklama
moj na swoim, wiec pracuje na miejscu, pol dnia w domu popoludnia w firmie, ale ma kilka razy w roku targi i znika mi na tydzien czasu ... najgorsze bylo jak adama urodzilam i wyjechal mi na 5 dobe po porodzie... teraz tez jedzie w czerwcu... na szczescie wyjazdy raz na 2-3 miesiace :)

Iza - test po 2 klasie ???? czego juz nie wymysla ...

Do góry