reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam
Ciepło strasznie!

Komary powiadacie? Ja jeszcze tu ani jednego nie widziałam. Jeszcze nikt z nas nie jest ugryziony tfu tfu. W tej sytuacji to ja się chyba zaopatrzę już w jakieś wtyczki do domu.:tak:

reklama
Witam z kawką :-)
Kasiula jeszcze na działce wypoczywa ?
Terrorystka nakarmiona i śpiocha :-)
Wiecie dziewczyny jak to jest z tymi wizytami położnych środowiskowych mam nadzieję, że ja nie muszę siedzieć i czekać na nią ?

a mowilas w szpitalu gdzie nalezysz??
mozesz przedzwonić do przychodni i zapytac czy polozna ma Cie na liście.
jesli nalezysz do przychodni na przyjaznej moge dac Ci komórkę bezpośrednio do p.Małgosi

O! I ja chyba sobie strzelę kawkę!:tak:

Co do położnych, to w szpitalu się pytali gdzie należę i odpowiednio już informowali co gdzie trzeba:tak:. Położna zjawiła się w pierwszej dobie po powrocie ze szpitala, więc tak czy tak w domu człowiek siedział z doopskiem:-D. Na kolejne spotkania to już żeśmy się wtedy umawiały konkretnie, no i oczywiście dostałam nr tel. w razie coś.

Hej hej!

Wrocilam! Weekend mi sie przedluzyl....bratowa dzisaj na nocke idzie wiec stwierdzilismy ze zostajemy do dzis;)...pogoda super,najedzona,napita i opalona,standard;P...dzisiaj wszyscy okrzykiem ze na obiad ziemniaki,jajko i mizeria hehe bo ile dni z rzedu mozna grilowac;/...

Komary Iza na dzialce masakra,najgorzej miedzy 19 a 21 potem robi sie juz cisza.Dzieciaki pogryzione mocno i M tez ja mam doslownie dwie kropki na plecach.
Pranie ogarniam,tylko 4 dni a tyle sie uzbieralo jakby z dobrego tygodnia,ehhh te moje brudasy.

M mial jechac w nocy w delegacje ale wczoraj dzwonili wieczorem ze nie jedzie i jak narazie siedzi do srody na urlopie.

Hej dziewczynki, ja ostatnio mega zalatana i jakoś takoś do komputera mi daleko.

Jutro idę do pana dr. Zobaczymy co mi powie, bo ostatnio mały był ułożony w poprzek. Zobaczymy jak będzie tym razem :). Wczoraj zaczęłam 34 tydzień. Ach, bliżej niż dalej. Denerwuję się :). Zastanawiam się właśnie jakie mogę mieć pytania u lekarza. Co mnie powinno interesować.

Kaaasiulka, jeśli chodzi o delegacje to nawet nic mi nie mów. Mąż wrócił z jednej przed weekendem majowym. Nie było go trzy tygodnie, był za granicą. W zeszły poniedziałek pojechał na kolejną. Wraca teraz w piątek. Chyba dostanę jakąś alergię na słowo "delegacja". :p

reklama
Do góry