reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam
Iza piękne zdjęcia!!!!!!!!!!:tak:

A ten festyn to w mojej byłej szkole i przedszkolu he he he, bo tam kiedyś przedszkole było i te krzaczkowe linijki na tym placu oddzielały place zabaw dzieci w odpowiednim wieku. Te krzaczki żyją już tyle lat...:-D Mieszkałam dosłownie 500 metrów od tego budynku:tak:

Karolcia.... dzięki :)

My dzis festynowałysmy się u nas w szk.pod. nr 4, potem grilik w Chmienikach, tylko wieczorkiem zimno się zrobiło!!!

Witam
Ciśnienie mi ten gówniarz podniósł z samego rana
angry.gif
. Diabeł wcielony normalnie
realmad2.gif
!!!!! Jaki on wredny jest już od jakiegoś czasu. Mam wrażenie, ze on tak jakoś skokami, jest czas gdzie jest złote dziecko a nagle 180 stopni i szatan
realmad2.gif
! Grrrrrrrrrrrr Rozszarpać to mało!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciekawe czy dziś uda nam się wyjść na dłużej bo wczoraj jak po obiedzie wyszliśmy to w te pędy był powrót jak się te chmurzyska zebrały.
:no:

reklama
Dzięki Olka!

Koniec pieknego wekekendu, tylko komary pozostaną.... czy u Was też tyle ich jest???? W Fordonie jakiś koszmar, w Chmielnikach spokojniej!

Do góry