reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam
Iza piękne zdjęcia!!!!!!!!!!:tak:

A ten festyn to w mojej byłej szkole i przedszkolu he he he, bo tam kiedyś przedszkole było i te krzaczkowe linijki na tym placu oddzielały place zabaw dzieci w odpowiednim wieku. Te krzaczki żyją już tyle lat...:-D Mieszkałam dosłownie 500 metrów od tego budynku:tak:

Karolcia.... dzięki :)

My dzis festynowałysmy się u nas w szk.pod. nr 4, potem grilik w Chmienikach, tylko wieczorkiem zimno się zrobiło!!!

Witam
Ciśnienie mi ten gówniarz podniósł z samego rana
angry.gif
. Diabeł wcielony normalnie
realmad2.gif
!!!!! Jaki on wredny jest już od jakiegoś czasu. Mam wrażenie, ze on tak jakoś skokami, jest czas gdzie jest złote dziecko a nagle 180 stopni i szatan
realmad2.gif
! Grrrrrrrrrrrr Rozszarpać to mało!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciekawe czy dziś uda nam się wyjść na dłużej bo wczoraj jak po obiedzie wyszliśmy to w te pędy był powrót jak się te chmurzyska zebrały.
:no:

reklama
Dzięki Olka!

Koniec pieknego wekekendu, tylko komary pozostaną.... czy u Was też tyle ich jest???? W Fordonie jakiś koszmar, w Chmielnikach spokojniej!

Do góry