reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Mago napewno kupie Deltima przedzial 9-36 kg
http://www.allegro.pl/item88230118_deltim_maly_podroznik_5x_super_gratis_.html
sa fajniejsze ale kosztuja 800 zl. Bebe comforty np. Ale ten nam styknie

Wanda moja Agata chodzila do zlobka - cale 2 dni. Serce sie krajalo jak na drugi dzien plakala "mama-nie" i lapki wyciagala a ja musialam isc do pracy. Szlam i ryczalam. Miala 1,5 roku. Jak ja odbieralismy to dziwne - bez zadnej pieluszki i tylek i nogi miala zolte. Maz zwyzywal kobiete i juz nigdy jej tam nie dalismy. Chodzila z Przemkiem przez 3 tygodnie do pracy. Miala kojec i sie bawila. Byla szczesliwa. Jak ktos dzwonil do firmy to sie pytal czy to ta firma - ona zawsze gadula glosna byla ;D

reklama
mkkafe pisze:
Wronka slicznie dziekuje. Jutro podzwonie i popytam o cene mojego faworyta bo wlasnie kolezanka z Kielc mowi ze u nich tansze w sklepie niz na allegro ::)

mk popatrz jeszcze po internetowych sklepikach
oni też mają czasem fajne ceny :)

natalya
- ale fajnie, już mi się grilowy klimacik włączył :D
a mama w jakim rejonie szwederka mieszka?
może łatwiej było by jej sprzedać mieszkanko i kupić małe niż zamienić ? ::)

mago pisze:
Mel - jak zwykle wyglądasz superowo. Aż mnie żal, bo ja nie mam cierpliwości żeby coś sama ze sobą robić i czasu żeby dać komuś coś zrobić, nawet coś doraźnie, więc wyglądam jak miotła na wychodnym :-[

ehe :( i kto w to uwierzy ???
widziałam Cię kilknaście dni temu i wyglądałaś super bombowo, tylko zapomniałam to napisać - a miałam to zrobić ::)
Naprawdę wyglądasz atrakcyjnie i ciekawie w tej nowej fryzurce :)

Mel wlasnie tak zrobilam i znalazlam o 52 zeta tanszy ;D tylko czy bedzie kolor bordowy ::) Bo nam inny nnie bedzie pasil do tapicerki ;D

ale nie ma ramy montazowej :-[

Mk - a do jakiego zlobka ??? Moj Wiktor chodzil do zlobka jak mial 1,5 roku na plac Poznanski i ryczal straszliwie i tez go zabralam... po kilku miesiacach, a wlasciwie to po roku prawie ;D ;D ;D zapisalismy go do zlobka na kapach - kolo 5 LO i tam to normalnie chodzil strasznie chetnie !!!! Mial wtedy faktycznie 2,5 roczku wiec juz luzik, ale bardzo mu sie podobalo, bardzo !!!! i do tej pory jak tamtedy przejezdzamy to pokazuje ze tam sie do zlobka idzie !!!! Nie wiem czy to od wieku zalezy czy od zlobka, ale roznica byla kolosalna !! No i w sumie wg mnie lepiej jak sie dzieciak z innymi dzieciakami chowa - zawsze sie czegos nowego nauczy ;D

reklama
Zlobek na Bartodziejach, Koszalinska chyba...
Pewnie ze w grupie sie dziecko dobrze chowa. W pewnym wieku zadna nawet najlepsza mama nie zastapi dziecku rowiesnikow i zabaw z nimi. Agatka gdy miala 2 latka przeprowadzilismy sie na Osowa Gore i tutaj poszla do Cioci K - tam bylo zawsze kilkoro dzieci i to bylo takie domowe przedszkole. Chodzila tam rok i jako 3 latek poszla do zwyklego przedszkola do najmlodszej grupy.
A od grudnia chodzi do nowego przedszkola i licze dni kiedy bede ja mogla stamtad wypisac. I dlatego od wrzesnia zerowka.

Do góry