reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Mel!Dzięki!
Polecam tę hurtownię na Fordońskiej!Bez niczego 5% zniżki,a obsługa też ok!
Mam do Was pytanie:macie jakąś faworytkę restaurację na chrzciny?Obiad+deser.Planowaliśmy Meluzynę,ale tam mało miejca-będe wdzięczna za pomysły!A co myślicie o"Ogniem i mieczem"????Chciałabym żeby był jakiś taras-ogródek-chrzcimy na pocz.kwietnia i liczę na wiosnę-to będzie mozna zawsze z małą wyjść na krótki spacerek.

pozdrowionka

reklama
irin to moze palacyk w myslecinku??? znajomi tam robili chrzest i byli bardzo zadowoleni, mi osobiscie ogniem i mieczem sie nie podoba, a i w dolce vita tez jest fajnie

W Myslecinku polecam jeszcze Zajazd Soplica - miejsce na spacer jest, jak jest cieplo ogrodek na zewnatrz tez jest, mi jedzenie na imprezach zamknietych smakowalo. No i mam sentyment do tej knajpy bo w niej mialam rozmowe decydujaca o awansie :) Az sie rozmarzylam o pieczarkowej w chlebie ... Chyba małża w sobotę wyciągne na jedzenie.

Z innych miejsc na chrzciny Rzym (osowa - wyjazd z Bydgoszczy)

A Ogniem i Mieczem tez moze byc.

irin pisze:
Mel!Dzięki!
Polecam tę hurtownię na Fordońskiej!Bez niczego 5% zniżki,a obsługa też ok!
Mam do Was pytanie:macie jakąś faworytkę restaurację na chrzciny?Obiad+deser.Planowaliśmy Meluzynę,ale tam mało miejca-będe wdzięczna za pomysły!A co myślicie o"Ogniem i mieczem"????Chciałabym żeby był jakiś taras-ogródek-chrzcimy na pocz.kwietnia i liczę na wiosnę-to będzie mozna zawsze z małą wyjść na krótki spacerek.

pozdrowionka

my imprezowaliśmy w Starym Porcie 13 ale tam ogrodu niet :(

My jeszcze nie chrzcilismy. Wlasnie ze wzgledu na obrzed "po kosciele". Dojrzewamy do mysli:impreza kameralna - my i chrzestni

Heja...

Mnie znowu wywiało do fordonu, mężulo jutro w góry wyjeżdża na cały weekend...no i się znowu z Weroniką ewakuowałysmy do moich rodziców...coby nie miec nalotów teściowej "z dołu"... ;D

Ostatnio nie zdążyłam ..więc teraz nadrabiam...Mel fryzurka zaje****a...ja się do fryca statnio wybieram jak sójka za morze...no ale może kiedyś tam dojdę...heheh

Co do fotelików...hhhmmm my mamy Ramatti i jestesmy z niego zadowoleni... ;)....

No co do knajpek...to mówiąc szczerze...chyba ostatnio zacofana pod tym wzgledem jestem...bo tych knajp co wymieniłyście nie znam...no z wyjątkiem Myślęcińskich...i mojej ulubionej Karczmy Rzym.....uwielbiam tam zupke serową...mniam..mniam...aaa no i chlebek ze smaluszkiem..heheh ;)

AAA zapomnialabym...wczoraj byliśmy Z Niską u lekarza...i moja kruszynka waży 8400....w sumie nie dużo...ale podobno w sam raz...chociaż po jej wadze urodzeniowej 4100...to myslałam ,że będzie wiecej ważyć... ;)

hmm uwielbiam ten smalec z karczmy rzym, mam jeszcze troche w lodowce:) jak moj C. zaczal do mnie przyjezdzac to tam mieszkal..oczywiscie ja razem z nim bo u mnie nie bylo wtedy miejsca no i mama musiala sie z nim lepiej poznac a my chcielismy nacieszyc sie kazda chwila bo kawalek drogi do siebie mielismy
:) nawet ostatnio jak tam bylismy to myslelismy zeby zostac na noc zeby sie poczuc jak dawniej no ale oczywiscie malutek w domku czekal ;D...ale sie rozmarzylam....
a jutro znowu do szkoly, mialam jeszcze isc do kosmetyczki ale jednak wczesniej zaczynam zajecia...

reklama
Mel zniżki w Akpolu mam całe 5%  :D .....ale to twoje zaje....krzesełko pewnie kosztuje ponad 500 więc też od razu dostaniesz karte i 5% rabatu.

Irin co do restauracji to polecam ci Chate Myśliwska w Osielsku; dobre jedzenie, obsługa super, z frodonu blisko przez Zamczysko, jest ogródek z atrakcjami dla dzieci..... ja mam do niej sentyment bo tam mieliśmy weselicho....ehhhh, wspomnienia  ;)

Do góry