reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Bydgoszczanki, rozumiem wczoraj były ostatki, ale żeby do tej pory odsypiac. Oj spadamy na leb na szyje taka u nas cisza.

reklama
no ja nie wiem? ::)
Asioczek my tez planujemy zabrac sie za budowę parterówki ::)
narazie jesczce planów nie mamy :p
nawet ziemi nie mamy - bo nigdzie nam się nie podoba - albo jest za daleko od miasta
albo za blisko sąsiedzi :p....
czasem mi się wydaje, że nawet jakbyśmy mieli siano na budowę to i tak nic z tego, bo nie znajdziemy odpowiedzniego miejsca :(

asioczek mysle ze z ta pania nie bedzie tak zle...nie sprawiala wrazenia zbyt wscibskiej za to jakos bezpieczniej sie poczulam
a tu zdjecia domku:) babka nam je przyslala tylko ze szcczerze mowiac to kiepsko je zrobila i nie wyglada to tak ciekawie jak w rzeczywistosci, meble bedziemy mieli swoje
_582626_n.jpg

_582628_n.jpg

_582635_n.jpg

_582630_n.jpg

_582633_n.jpg

_582654_n.jpg

oczywiscie przemalujemy to jeszcze, pozmieniamy po swojemu i wtedy wkleje fotki...no i zapraszam na parapetowke!!!!

Mel my właśnie mamy problem z wyborem lokalizacji ... A to daleko a to działka nie taka. Z 4 oglądanych każda miała jakieś ale. Przez moment chcielismy kupic jeszcze wieksze mieszkanie, ale chwilowo nam chyba przeszlo. I znowu opcja dom na tapecie. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Śmiejemy sie ze w rzedzie moich rodzicow jest dom do kupienia, ale to raczej zbyt blisko no i ogrodek zbyt maly :)

Natalya domek całkiem fajniutki.

wynajmowac, z kredytem na razie bedziemy mieli problem musimy troche poczekac a wtedy cos kupimy bo wiadomo co swoje to swoje i te ceny tak w gore ida...

Dzień Dobry Bydgoszczanki ;D ;D ;D

Melanie...Twoje zdjęcie, fryzura i make-up, jak zawsze perfect ;) ;D ::)

Jesli chodzi o opiekunki, to moja przyjaciolka ma pania ktora przyjezdza do niej codziennie spod Koronowa, opiekuje sie
Amelitką w godz. 9.00 do 18.00 oprocz tego robi obiady i sprząta W domku. Za tą przyjemnośc...30zl dziennie.

mówiłaś , że jest tak koło 100 m ? ::)
ile pokoików będziecie mieli ? :)

super masz :), zazdroszczę :) - naprawdę przytulny kącik :)

Witajcie!!!

Mel-super!Powiało wiosną-ja po prośbie do Ciebie-kiedyś-jeszcze w ciąży:-)pisałaś o kosmetyczce od make-up i pokazywałaś supe refekt,mogę prosic o namiary???Z góry dziękuję-te komplementy to nie z tego powodu:-))))

pozdrowienia dla wszystkich!

reklama
Asia Nawrocka
ul Grodzka 6
tel 501 380 686 :)

jak się idzie mostową w kierunku starego rynku, to trzeba iść na prawo
i to jest chyba pierwsza brama po lewej stronie ul Grodzkiej
na domofonie jest napisane:
Joanna i Romana

nie jest tanio ale jest super profi ;D

Do góry