reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Natalya
Fajny ten domek, a ile będzie kosztować wynajem? Bardzo jestem ciekawa :)

Co do opiekunek, to taniej niż za 500 pln nie znajdzie się chętna, jakieś wyjątki są, pewnie, ale ogólnie to drogi biznes.

A tak z innej beczki... ;D

Jadłyście może pizzę w Colorado na Dworcowej? Jakie są Wasze odczucia?

reklama
mel-bedziemy mieli 3 pokoiki i salon ktory ma ok35m, mamy swoja sypialnie swoj pokoj i pokoik dla gosci a dosyc czesto bedzie ktos przyjezdzal szczegolnie w wakacje
geha-p;acimy 1200zl+media pani sie spieszyla bo wyjezdza i cena nie jest wysoka jak na taki domek, za ladne miszkania o wyzszym standardzie ok60m tyle chcieli i jeszcze czymsz do tego
no i jak juz sie urzadzimy to trzeba jakies spotkanie mam zorganizowac bo miejsca bedzie dosyc w szczegolnosci latem jakiegos grilla zrobic:)
i jeszczze male pytanko: moja mama chce zamienic mieszkanie na mniejsze do ok42m, tutaj ma 60, trzy pokoje, na szwederowie, minutka od centrum, spoldzielcze, nie zadluzone, 3 pokoje i przedpokoj po remoncie, w czesci pomieszczen panele,7 pietro, ladny widok z okna i mili sasiedzi:) czekamy na propozycje ;D

Kobietki - mam pytanie: szukam porzadnego sklepu dzieciecego - chce kupic fotelik samochodowy. Dajcie jakies namiary, ja wszystko kupowalam przez internet i kompletnie nie orientuje sie w tych dzieciowych sklepach.

mkkafe pisze:
Kobietki - mam pytanie: szukam porzadnego sklepu dzieciecego - chce kupic fotelik samochodowy. Dajcie jakies namiary, ja wszystko kupowalam przez internet i kompletnie nie orientuje sie w tych dzieciowych sklepach.

Akpol ul. Fordońska 140
Abc ul. Fordońska (obok /przed stacją BP)
Sklep ul. Miła (ale nie pamiętam numeru)
Hurtownia ul. Szajnochy 6

Wronka slicznie dziekuje. Jutro podzwonie i popytam o cene mojego faworyta bo wlasnie kolezanka z Kielc mowi ze u nich tansze w sklepie niz na allegro ::)

Czesc Bydgoszczanki :)

Troche zaniedbalam watek, ale podczytywalam sobie :)
Natalya - no gratuluje milego domku i w baaardzo przystepnej cenie !!! Jestem w szoku - naprawde to chyba jest tanio jak na domek :) No i fajny standard wykonczenia widac :)
Co do mieszkania to niestety, my sie nie zamienimy - sami chcemy sprzedac - i tez czekam na propozycje ;D
Melanie - no bardzo ladna fryzurka i makijaz rzeczywiscie perfekcyjny !!!! Moze tez skorzystam kiedys z podanego przez Ciebie adresu :)
co ja jeszcze chcialam....
Mk - polecam zwlaszcza ta hurtownie na Milej - ceny fajniejsze niz w sklepach a obsluga przesympatyczna - ja nei wiem, ale dla mnie to wlasnie jest najwazniejsze, jak obsluga mila :) Jak bylam tam pod koniec ciazy po glupi stojak pod wanienke to mi babka do samochodu zapakowala, mimo ze to wcale nie jest ciezkie, ale sie uparla ze przeciez ciezarna nie moze dzwigac ;D ;D ;D

A co do opiekunek - ja bym chyba nie zaufala... chyba wole zlobek...tzn zdecydowanie wole zlobek, ale tez nie tak szybko tylko jak juz dziecko roczek conajmniej skonczy... Bardzo chcialabym dostac platny wychowawczy, bo wtedy nie bede musiala zostawiac Paulinki z kims obcym !!! ech...to jest zawsze przykre :(

no to narazie tyle...chyba ze cos mi sie przypomni :)

Heyka, Asioczek wjechał nam na ambicję z tymi postami więc trzeba coś skrobnąć ....................

Mel - jak zwykle wyglądasz superowo. Aż mnie żal, bo ja nie mam cierpliwości żeby coś sama ze sobą robić i czasu żeby dać komuś coś zrobić, nawet coś doraźnie, więc wyglądam jak miotła na wychodnym  :-[

A apropos fotelików. Macie coś upatrzonego w rozmiarze 9-18 ? Musimy powoli się przymierzyć do kupna, więc będę dźwięczna za rady. Mk napisz czego się dowiedziałaś i jaki fotelik planujesz kupić, plizzzzzzzzzzz.

Natalya - w Colorado nie jedną pizze zjadłam w swoim życiu  :p i lubiliśmy je bardzo. Wystrój w pizzerniach mają paskudny, ale same pizze są ok. Domeczek fajowy. Na pewno będzie się Wam przyjemnie na swoim mieszkało  :)

A ja tak sobie marzę, że może kiedyś w przyszłości zmachnę sobie jakiś domek fajniutki, ale póki co, trza mieszkać gdzie się mieszka i cieszyć się z tego co się ma  :laugh:

geha moja mam opiekuje sie dzieckiem za 400zl 4 dniw  tygodniu od 7 do 5...i zdazalo sie ze malego zabierala na noc do siebie (jego babcia to je przyjaciolka mojej mamy wiec nie obawiali sie go zostawic u niej w dodatku maly ma prawie 3 lata i stale sie w nocy budzi... wiec mam chciala czasem ulzyc ludzikom:))
magoja tam pizzy nie jadlam:) ale wam nie chodzi przypadniekm o silverado?? wiem ze jakies nalesniki tam robia moze pizze tez....ja pare razy z dagrasso zamawiam ale szczerze mowiac to jakos nie pod moj smak robia, za to dobra pizze maja w dolce vita i iq

reklama
aaaaa wlasnie... jezeli chodzi o Pizze to najbardziej lubie i polecam piezzerie mario - na magnuszewskiej i na nakielskiej maja pizzerie ;D

Do góry