reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

ech ale ten czas leci co ;) Wiktorek dopiero co byl taki maluski, a juz takie kawal chlopa :)
No i doszlysmy w sumie do takich samych wnioskow :) Gorzej jak trzeba takiego maluszka zostawic...mam nadzieje ze nie bede musiala, bo naprawde nie wiem czy dam rade jakiejs niani zaufac na tyle zeby na caly dzien zostawic mala :(

reklama
Ale sie babeczki rozpisały ;)

MK gdybys chciala cos kupowac w sklepie na Glinkach to ja mam do nich karte rabatowa chyba 5% bez targowania jak sie usmiechniesz to czasami nawet 10%. http://www.artykulydzieciece.pl tutaj masz link do sklepu ceny są tez podane.
Na Milej obsluga super tylko karta nie mozna placic.

Ja wcinam truskawki tak na zapas chyba ;)

Dzień Dobry

Mel no,no,no nieźle wyglądasz po tym fryzjerze....a i twój chop ma ręke do fotek  :)

Natalya domek super....fajnie że bedziecie  na swoim.

Mk ja mam wózek deltima a nie wiedziałam że maja takie foteliki do samochodów.....może dla tego że dotychczas mnie to nie interesowało ? ...jak dobrze że mam was mamuski  ;D

Aśka ja osobiscie ze wszystkich dzieciecych sklepów w Bydzi to nienawidze tego na Glinkach (choć blisko mam  ;)). Tam jak o coś chce kupic a oni tego nie maja to zawsze mówia, że sie psuje albo że ludzie narzekaja....tak było z wózkiem Deltimem a teraz ostatnio ze spacerówka Peg Perego....wrrrr...kupuje tam jak musze (tzn. na spacerze). A truskawek nie jedz teraz bo to tablica Mendelejewa a nie owoce !!!!!

A Mk ja mam karte rabatowa do Akpolu jakbys tam cos chciała kupić.......

JJ a ile masz zniżki na tą kartę?? ::)
Ja jestem zainteresowana krzesełkiem

ale zastanawiam się jeszze czy kupić droższy a używany czy tańszy ale nowy ::) ::) ::)
chyba wolałabym ta pierwszą opcję ::)

może wiecie kto chce sprzedać krzesełko w wysokiej póki ??

mel czasami znajdziesz fotelik tanszy innej firmy a praktycznie niczym sie nie rozniacy nie warto takiego poszukac???? a za roznice kupic jeszcze cos innego???

Mel poszukaj po komisach. No i allegro. Ja tez chyba kupie uzywane krzeselko jakies podpasione ale narazie w pierwszym rzedzie ten fotelik do samochodu bo nie mamy juz w czym jezdzic. Zreszta moj fotelik-nosidelko juz poszedl na allegro
Komisy na Szpitalnej, Bartodzieje i gdzies w centrum

Aska dzieki za linka. Wchodze tam - patrze fotelik 359 zl, szybciutko obliczylam ze z 5 % rabatem by mi sie oplacal, z 10 % juz by bylo lux, dzwonie- pan mowi ze nie maja bordo (szczerze mowiac nigdzie nie ma bordo - wykupione), pytam o cene a on zaspiewal 370 zl bez rabatu z karty. Phi, ale promocja, wole ten z allegro za 361 zl z wysylka gratis i jakimis tam 4 drobiazgami gratis...
Obdzwonilam dzis te bydgoskie sklepy i tylko na Milej byl w atrakcyjnej cenie 350 ale niebieski.

Ale sie zagalopowalam, wywod o fotelikach niezly...Sorki

A truskawki tez wcinam - mrozonki. Pycha koktaile

natalya pisze:
mel czasami znajdziesz fotelik tanszy innej firmy a praktycznie niczym sie nie rozniacy nie warto takiego poszukac???? a za roznice kupic jeszcze cos innego???

Natalya ale ja jestem z tego gatunku co to nie lubi "czegoś podobnego do..."
i wolę mieć rzeczy oryginalne a nie koniecznie nowe :)
zresztą mąż by mi zabronił - bo on ma jeszcze wieksze kuku na ten temat ode mnie ::) :D
ale dziękuję za rady :-*

więc zostaję przy opcji, że wolałabym kupić od kogoś używany ale boski ;D

mk dzięki za namiary - zobaczę w komisach :)
a na allegro zaglądam co jakiś czas ale na to konkretne piękne siedzidełko nie trafiłam ;D

reklama
JJ truskawki mam jeszcze mrożone :) Od teściowej ekologiczne. Świeże ładnie wyglądają ale nawet zapachu nie mają :( Więc chwilowo mrożonkami w galaretce się opycham. Albo w postaci koktajlu.
Na Glinkach kupowaliśmy jedną rzecz wózek, ale karte ze wzgledu na cene dostalismy. Pani co prawda probowala nawciskac mi pelno roznych rzeczy w sklepie, ale wtedy jeszcze nie bylam w szale zakupow.
MK to porażka ze sklepem. Jednak allegro wychodzi na bardziej wiarygodne. Z doborem koloru fotelika do samochodu masz niezla zabawe. My latem zmieniamy samochod wiec wtedy chyba tapicerke pod kolor fotelika bedziemy musieli kupic :)

Do góry