reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

my wczoraj bylismy ogladac mieszkanie..przepiekne...tylko ze sypialna byla na pietrze i byly tak ogromne skosy ze praktycznie nic oprocz lozka nie moze tams tac...wiec lozeczka dla malego nie daloby sie tam postawic..i wchodzilo sie od razu do salony, zadnego przedpokoju a z klatki wszysciutko bylo slychac i to bardzo glosno...troche mi szkoda bo ladny blok na mnowym osiedlu..ale nic szukamy dalej:) jak dzisiaj zdazymy to jeszcze chcemy skoczyc do banku i dowiedziec sie czy mozemy wziasc kredyt to wtedy cos kupimy:)
jutro z kina musze chyba zrezygnowac bo maly ma okropny katar i kaszle...a szkoda bo chcialam zobaczyc ten film:(
ja w ubrania z przed ciazy nie wchodze w prawie zadne:(...w dodatku nawet jak jeszcze troche schudne to mam tak skore na brzuchu rozciagnieta ze bedzie okropnie wyplywac ze spodni :-[ buuuuu tesknie za moja dawna figura:(
Mel a fryzurke tak jakos radykalnie zmieniasz??

reklama
JJ ufff, no to ciocia Kazia to nie jest pani od misek  ;D Ciocia K mieszka przy samym kosciele na jakiejs ulicy zwiazanej z ptakami. Pamiec mi juz zawiodla.

Jesli chodzi o papu to my wciaz lecimy na samej piersi, niby zalecaja do konca 6 miesieca a my zblizamy sie do polowy i zaczynam w tym miesiacu wprowadzac soczki. A od 7 miesieca zupki i przeciery. U nas ostatnio kiepsko z jedzeniem przez ten katar, mala je na raty, po troszku dopoki sie nie zdenerwuje. Wiec juz w tym tygodniu zaczne jej serwowac soczki bo boje sie ze sie odwodni - malo siusia itp. Tylko ze okres chorobowy to nie jest najlepszy czas na wprowadzanie nowosci ale zaryzykuje.... Kaszek narazie nie wprowadzam bo widze ze moje mleczko je sluzy i ladnie przybiera.

Natalya do kina tez nie idziemy z tych samych  powodow. Ja wchodze we wszystkie spodenki sprzed ciazy, gorzej z bluzkami, ale i tak szalu nie ma. No ale pracuje nad soba ;) A skosy takie biedne - no coz, dzieki temu mieszkanie taniej sie kupuje, w zaleznosci od developera za skosy nie placi sie do 1,60 cm. Tylko ze wtedy pomieszczenia robia sie "norkami" i to jest wielki bol. My juz na powaznie szukamy projektu domu i wlasnie ten argumnt przekonal mnie ze nie bedziemy miec w ogole poddasza uzytkowego. Bo jak bym sie na nie zdecydowala to musialoby miec podniesione sciany i okna lamane - sciana/dach. Ale
takie piekne, przestronne poddasze kosztuje znow wiecej kasy. Wiec wole zadne niz takie norki dla myszek ;)

Poszukaj sobie mieszkan tutaj
http://www.nawigator.biz/
http://www.meritum.nieruchomosci.pl/
http://www.wiwar.pl/
http://milenium.nieruchomosci.pl/
http://www.nieruchomosci-bydgoszcz.pl/

mel- super!!!!!
mk re wszystkie strony ze sto razy przejzalam...zreszta teraz to niepotrzebne bo dzisiaj znalezlismy mieszkanko:) a wlasciwie domek na jachcicach ul saperow. troche ponad 100m do tego poddasze, domek ma cos ok 2lata, ladny zadbany, ladne podworko, bedzie mial maly gdzie latem biegac, zaraz obok mieszka matka pani od ktorwj wynajmujemy, mowila ze zawsze ma oko czy ktos sie nie skrada ogolnie wielki pozytyw:) wprowadzamy sie 15 marca:)
co do skosow jeszcze to to mieszkanie co ogladalismy mialo takie dziwne te skosy, niregularne...nie wiem kto to wymyslil bo na pokoj sie nie nadawalo w zadnym wypadku

reklama
MK my po ostatnich przebojach ze spółdzielnią jesteśmy na etapie szukania ziemi i własnie budowy własnego domu. W ramach przyjemnosci przegladam w necie projekty domow i tez poddasze uzytkowe nie wchodzi w gre. Podobaja mi sie skosy ale bardzo wysokie i duze okno do tego a to nie do konca na nasz klimat. Wiec raczej dom parterowy nam pozostaje.

Natalya super, że znaleźliście fajne lokum.
natalya pisze:
zaraz obok mieszka matka pani od ktorwj wynajmujemy, mowila ze zawsze ma oko czy ktos sie nie skrada ogolnie wielki pozytyw:)

Akurat ta pani mi osobiscie do konca by sie nie podobala, zbyt duzego pilnowania nie lubie. W Wawie wynajmowalam mieszkanie na tym samym pietze co tesciowa wlascicielki i to dopiero byla porazka. Mam nadzieje, że sasiadka okaze sie ok, bo u mnie bylo troche meczace, kazde otworzenie drzwi na klatke schodowa wiazalo sie z uchyleniem drzwi obok i pelnym sprawdzeniem kto wchodzi i wychodzi z mieszkania. Zastanawialam sie czy kobieta przy drzwiach spi ...

Do góry