reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

JJ nie wiem gdzie jest Kruszynska ::) Ta ciocia mieszka w poblizu Kosciola Kolbego...
Misek Agata nie wylizywala ;D Agata byla uczulona na bialko krowie wiec pila mleczko sojowe, na chlebek margaryne itp i ciocia sie stosowala, bo Agata nie miala wysypek ;) Gdzie ta Kruszynska jest ::) ???

reklama
Witajcie Foremeczki,

Dawno was nie czytałam, bo spedzalismy caly weekend u rodzicow W. - milo, stadnie, gwarnie - i jak cudownie do domu wrocic !

Nasze dziecko ma już 18 miesięcy - ja w to nie wierzę! Kiedy to minęło ???

Mkkafe - zdrówka i trzymajcie się, choróbska a kyyyyszzzz.

Ostatnią sobotę karnawału mieliśmy piwną, to tak a propos waszej wymiany zdan na ten temat.

Pati - mam nadzieje ze odzyskasz kase za kabelek - ja w sobote tez mialam starcie z gosciem z allegro, bo sie na paczke doczekac nie moglam - ale jak mial podac numer przesylki, to od razu na poczte pognal i paczka doszla szybciusienko, klamca wredny >:D i jeszcze jakie ortograficzne byki sadził, koszmar.

Ja tez mialam ostatnio sciecie z gosciem - przyslal czytnik za pobraniem i dla swietego spokoju zaplacilam - ale bylo o 4 zl wiecej niz wynikalo to z aukcji. No i gosc odp na maila ze przesylka tyle wynosi i ze mam spr na poczcie (przy czym na druku widniala kwota jeszcze inna ::) ) Mowie mu ze g.. mnie to obchodzi, na str przedmiotu napisal ze przesylka tyle i place tyle. On mmi odpowiada ze tylko ja sie czepiam i sprawiam problemu. Ja mu odpowiadam ze chce swoje 4 zl. Odpisal ze jak dostanie kase na konto za towar to mi przeleje. I cisza, musze sie odezwac. Biznesmeni-Amatorzy :p

Dzis drugi dzien nie bylam na spacerku i juz mnie nosi. Jutro chyba wyjde bo dziecko zdrowieje, a ja nie usiedze.

Mel po powrocie od fryzjera pokaż co masz nowego na głowie.

Mam nadzieję, że do mnie przesyłka z allegro bez problemu dotrze ...

Witam!

Mk ulica Kruszyńska jest na Osówce, za kościołem przy netto na światłach w lewo, za torami w tych domka.....

....a ja na allegrowiczów, z którymi miałam przyjemnośc nie narzekam.....na tą chwilę ;)

Mel a u tego fryza to robisz jakąs konkretną zmiane....wklej efekty pracy pani fizjerki jak wrócisz.

Miłego Dnia

P.S. dziś ŚLEDZIK, czy ktos wychodzi na tańce.....hehe ???

Ja bym poszła na tańce, ale moja córa jest przeciwna wszelakim gwałtownym ruchom, każdy gwałtowniejszy ruch komentuje potężnym kopem.
Więc dzisiejszego śledzika raczej w wygodnym rozciągniętym dresiku spędzę. Od soboty mam wstręt do ciuchów ciążowych i marzę już jak to będzie, gdy normalne spodnie będę mogła włożyć. Tylko najpierw będę musiała się w nie zmieścić ...

reklama
Aska - z tego co wszystkie widzialysmy na fotkach,wnioskuje ze zmiescisz sie na pewno - taka ladna figurka, w zasadzie masz tylko brzuszek. Ja mialam to samo, totalny wstret do ubran ciazowych, ale juz 3 dni po porodzie paradowalam w dzinsach ktore nosilam przed ciaza i najwyzej do 4 mc, bo jednak sporo kilogramów odchodzi od razu ( u mnie jakies 8), fakt, że troche musialam sie w nie wbic, ale oddychac szlo ;) i od razu lepsze samopoczucie było.

Piękny dzis dzien - pogoda jak marzenie, wrocilismy ze spacerku, a teraz Wiktorek błogo spi - zmachal sie; co chwila specjalnie sie przewracal z gromkim baaaam, na szczescie na snieg, a nie w bloto, hehe.

Milego dzionka.

Do góry