reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Olka wspolczuje;(((...trzymam mocno kciuki&&&& bedzie dobrze!

Karola bedzie dobrze;) w razie co uciekaj tylnym wejsciem hehe a ur kiedy,za dobry miesiac?? Jakby co przyjedziemy,pomozemy;)

Ja dzisiaj wiekszosc dnia u babci...martwi mnie jej zdrowie,po smierci mamy Ona jest dla mnie najwazniejsza...ale patrzalam na nia dzisiaj i mnie ten widok nie pociesza;((( ale bedzie dobrze,musi byc. Czytslam ten stos papierow i wiecie co lekarz napisal...marskosc serca?! Nie wiem,ale nie slyszalam nigdy nawet w necie nie bardzo informacje sa...

Aga nooo poprosze foty:)

Ide legnac chociaz Wiki jeszcze na chodzie...

Milego wieczora i spokojnej nocki zycze!

reklama
Dzien dobry...ale czy taki dobry to sie okaze;)

Wika chodzila w nocy 6 razy,normalnie pobila rekord hehe

Aga fotke widzialam na fb suuuper:)

Sernik bede robic i jakies ciacho musze jeszcze wymyslec bo M ma jutro imieniny:) i cos na obiad zeby przy garach juz jutro nie stac a dzisiaj kotlety:)

Hejka;-)

My sami w domku. Mąż nie zjechał w tym tygodniu, jakoś damy radę. Dostałam naklejki zniżkowe do Takko i chciałabym z tego skorzystać. Zastanawiam się w związku z tym, czy nie podrzucić dzieci szwagierce i się przejechać.
Plan na dziś oprócz tego. Napiec drożdżówek.:tak:

Kasia co jej się motorek taki w nocy włączył?

Zdrowia dla babci.
Moja zmarła 12 lat temu. Przy mnie, na moich rękach. Opiekowałam się nią ostatnie 2 lata. Miała Altzhaimera i dowaliło nam sie złamanie po upadku i przez ten czas niemal cały czas leżała już. Pieluchy, odleżyny, karmienie strzykawką itd... Strasznie trudny czas, ale z drugiej strony czułam że zrobiłam co należało.:tak:

A pewnie ze jedz,ja jest okazja i "cos" potrzeba:)...wlasnie do nich jakis czas temu pisalam bo juz nie dostaje naklejek od ponad pol roku i zero odzewu;/

No motor miala mowie wam...nie wiem co to bylo,pelnia czy cus;)

No faktycznie trudny czas z babcia mialas;(...

Wpadam na drozdzowki:)

Aga no co Ty gadasz:szok:!? A które urodzinki to były? Może dlatego, ze maluchy takie? To nie wiedziały jakie zabawy zorganizować?

roczek, wiec wiadomym jest ze dzieci wymagaja innego programu niz 5latki, ale jak ustalalam z babka miala byc wrozka ktora bedzie zabawiac dzieci, i mialobyc malowanie buziek ... nie bylo nic, ale skoro nie zrobili polowy z tego co mieli w ofercie to i cene powinni dac inna w koncu nie musieli zaplacic animatorce bo jej nie bylo :/ ogolnie klubk przyjemny nie powiem ale organizacyjnie DNO :/

KAle czas oczekiwania na wizytę u specjalistów to istny hardcor, od maja do maja czekam na pulmonologa

to jest masakra moj ojciec ma POCHP co podlega rejestracji PILNEJ i pilna rejestracja w styczniu jest na październik .... brak słów !!

Agnieszka Ty też zmuszona do leżenia?
Ja

od 28 tc szyjka skrocona, w tej chwili calkiem zgladzona do tego skurcze, wiec leki i lezenie i modlenie sie by dociagnac do 37 cnajmniej... w pierwszej ciazy to samo od 26 tc rozwarcie na 3cm, zalozony pesar podtrzymanie plus leki do konca, ale adam dotrwal do konca 38tc wiec teraz licze ze tez bedzie ok :)

Głowa do góry czasami wiecej nas nastrasz niz warte nerwy, ale odpoczywaj jak najwiecej nie dzwigaj niczego i bedzie OK :)

a ja dzisiaj mam na obiad risotto zrobione przez małżonka :)

to jest masakra moj ojciec ma POCHP co podlega rejestracji PILNEJ i pilna rejestracja w styczniu jest na październik .... brak słów !!
Aga w przychodni przy płucnym nie ma aż takich kolejek trzeba dobrze zagadać z paniami w rejestracji i jakieś miejsce się powinno znaleźć.

Ja właśnie piekę metrowca po raz pierwszy w życiu i mam nadzieję że wyjdzie. Miłej soboty dla wszystkich zwłaszcza naszych leżących mam. Niech dzieciaczki posiedzą jeszcze

Hejka
Dziś znowu pobudka przed 7 ale się wycwaniłam. Włączyłam bajkę, mały się położył obok i tym sposobem na pół gwizdka co prawda ale jednak jeszcze przysnęłam.:tak:

Drożdżówek już nie ma:-D właśnie zjadłam ostatnią, no ale podzieliłam się z rodzinką. Nie pochłonęłam wszystkiego sama:-D

Witam z wieczora!

Niech ten dzien sie juz skonczy...glowa mi peka,dwie tabl.wzielam troche lepiej,kaszel mnie meczy i gardlo,masakra...Swietowalismy z M imieninowo dzisiaj,do poludnia byla szwagierka bo jej popoludniu nie pasowalo,po godzinie ja delikatnie opr bo warjowala tak z dzieciakami ze az sie balam ze baba z dolu zadzwoni na policje;/ wrzaski,piski,tupanie no ile mozna,tata moj az wpadl i sie pytal czy ona sie dobrze czuje,dodam ze ta moja szwagierka do konca to "normalna" nigdy nie byla,stara panna;/ ale w nosie z nia...popoludniu druga czesc gosci,teciowa do 19 siedziala ale teraz juz cisza dzieci w lozkach,ja zrelaksowana z wanny wyszlam,zara zapodam saszetke na grype i pod koldre..

Dzisiaj mnie olsnilo ze to juz za miesiac swieta,szok...a w ogole ten miesiac mi sie ciagnie i ciagnie,jak nigdy...kasy z pita nadal brak,moze ma ktoras wtyki w skarbowce;)...???

Karola na zdrowie:)

Mucha i jak metrowiec??

reklama
ja o swietach nie mysle bo prawdopodobnie spedze je w pozycji lotosa na porodówce :D
na szczescie moja wspaniala mam robi swieta u siebie wiec ja nie musze planowac :) chlopakow mi przygarnie w razie co :)

my dostalismy zwrot za firme po 2 tyg , za prywatne jeszcze czekam :D

Do góry