reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Dzieci wyszorowane bawią się jeszcze w wodzie.:tak:

No święta w tym roku wyjątkowo szybko:no:. W tym roku chyba moja kolej z robieniem świąt. Zobaczymy. Muszę zagadać ze szwagierką.

Chyba nas jutro wizyta u lekarza nie ominie. Mały kilka razy przyszedł ze stękaniem i pokazywał na ucho mówiąc ała. Chyba to sprawdzimy... bo lepiej, żeby teraz na kropelkach jakiś się to zatrzymało, niż na antybie. Póki co gorączki czy innych objawów nie ma.
Jak go przypadkiem lekko musnęłam przy uchu w ten cypeczek, to nie zwrócił uwagi ale jak w zabawie się położył na boku na tym uchu to jęk, że boli.

Wyspanej nocki dziewczyny
Zdrówka dla potrzebujących.;-)

Idę ich wyciągać, bo się podejrzanie głośno robi:dry:

reklama
Witam oczywiście leżąco :-( Nigdy bym nie pomyślala, że to takie męczące jest hihi, Samopoczucie do du...., no ale muszę się jakoś trzymać:-)

Hejka
Lekarz porannie zaliczony i antybiotyk przepisany. Ucho jednak zawalone :-( Lekarz sie dziwił tylko, że gorączki brak i że w ogóle zachowuje się jakby nic się nie działo(no dopóki nie dotknie się okolicy ucha). Myślałam, że skoro szybko zadziałaliśmy, to się na krople tylko załapiemy ale niestety.

Olka mniej męczącego leżenia Ci życzę
;-) A rozwarcie też masz już jakieś? Czy tylko spłaszczona szyjka? Czy jak?

nic się podobno nie dzieje, tylko, że nawet po końskiej dawce najsilniejszych leków rozkurczowych brzuch twardy jak głaz :-( i booooli, w szpitalu powiedzieli, że już nic więcej zrobić nie mogą i, że zostaje tylko leżenie bo każdy tydzień ważny. Jakaś taka chyba niedoinformowana wyszłam z tego szpitala :-(nie wiem co mi wolno czego nie :-(wizyta u mojego gin w środę więc może coś powie mądrego, mam taką nadzieję.

Hej!

Ja pol nocy kaszel wrrrr,dopiero jak wzialm tabl to sie w miare uspokoilo...a mnie jakby kurde migdaly bola,nie moge tez szyje wyciagac w gore;/...

Karola,jak maly mial ucho w styczniu to goraczka a teraz tez bylo bez i lekarz tak samo sie dziwil ze On dobrze wyglada jak na ucho...
Zdrowka dla malego oby uszko szybko minelo i nie wrocilo...

hello :)

a ja wpadlam sie pochwalic :p sedzilam 4 godz nad maszyna do szycia by zrobic adamowi stroj do przedszkola na dzisiaj
IMG065-1.jpg

reklama
Do góry