reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Chyba sie dzisiaj jeszcze nie witalam wiec witam:)!

Aga,rozweselilas mnie tym zdjeciem,dzieki...slodki Adas:) i jestem pod wrazeniem,juz nie raz pislalam ale powtorze-zdolna kobieta z Ciebie:))).

Chodze dzisiaj do tylu,pogoda nie rozpieszcza;/,jednym slowem nie zyje...siedzialam od rana u babci,wracajac zrobilam zakupy,odebralam Wiki i siadlam,cos chyba przekasze...ale jutro ponoc slonce hmm

Sama mam ze soba pisac;PPP

Mat spi a Wika czyta...wypozyczyla ksiazke w bibliotece szkolnej,wczoraj mieli pasowanie na czytelnika,bez tego nie mogli ksiazek brac,przypomne ze mamy wnet marzec nooo ale lepiej pozno niz wcale;)

M do rana pracuje(od 6 dzis rana) maja pilna robote i do poludnia musi byc konstrukcja na samochod zaladowana;/ a potem urlop wstepnie do poniedzialku...nie zebym sie nie cieszyla ale skakac z radosci nie bede hehe,wiadomo jak chlop w domu to nic nie idzie zrobic,robota nie ta itp...ale dobra se odpocznie chociaz troche;)

Witam
Ale ciepełko fajne dzisiaj.
Mały czuje się już naprawdę dobrze. Myślę, że jutro jak będzie taka pogoda, to mimo antybiotyku trzaśniemy sobie wyjście.

Kasia to się pośpieszyli z tym pasowaniem! Ha ha ha ha
A z babcią już lepiej choć trochę?

Hej!

Ja od 4 na nogach,M przyszedl i juz spac nie moglam...teraz za to zamulam wiec ide wziac sie za obiad;)

No niby jeszcze weekend beznadziejny a potem to juz ponoc z gorki...wiosny wypatrywac trzeba:)

Karola dzieki,lepiej...dostala ogolnie wytyczne co jej wolno a czego nie(ogolnie to powinna nic nie robic) ale Ona mysli ze ma 30-40 lat ehhh...narazie z domu nie wychodzi bo jakas slaba jest,uparla sie ze dzisiaj na cmentarz bo dziadka ur wiec mowie ze pojade bo ta chlapa,ciezko sie idzie a tam pewnie slabe dojscie;/,zreszta nawet powiem ze jakos sie boje z nia wychodzic tak dalej

M w domu,dosypia co chwile ale warunkow brak haha;)

dzieki za pochwały :p
ciesze sie ze mi tak sie udalo z tym strojem ...

zapisalam sie na kurs fotografi dla mam :D zaczynamy we wtorek :p juz sie doczekac nie moge hehe

Troszkę więcej o sobie. Studiuję i jeszcze raz studiuję (bo dwa kierunki ;)) do tego pracuję! :)
Będzie nas więcej jakoś w połowie lipca, pierwsza wersja 6 lipca, teraz gin uważa, że będzie to raczej 13 lipca :) zobaczymy :)

P.S. mam już dość zimy ;)

Hej!

Slonce zamowilam;)...ale z tego co widze to chyba tylko chwilowe;/

Mamatatadziecko jak masz na imie,z jakiego osiedla jestes??
Woow dwa kierunki i praca,podziwiam...co studjujesz?

reklama
Do góry