reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

izka dzieki za namiary :)

ja dzisiaj odespalam, bo dziecie tatusia od 7 meczylo wiec sie zamknelam i spalam do 9 :p

zaraz sie do famili parku wybieramy bo sie moi chlopcy chca pobawic :p

reklama
Hej!

My do poludnia kawa standardowo u tesciowej,potem spacer,obiad i tak siedzimy i sie obijamy:)...zaraz kolacja,kapiel i do wyra;),rano na 8 mą.

Karola jak maly?

Ja nie mam sily nadal hehe moje miesnie odmawiaja;/ ale co tam jutro sie rozruszam;),gorzej juz chyba raczej nie bedzie...?!

Dzieciarnia obrobiona w łóżkach. Ciekawe kiedy raczą zasnąć:dry:. Mnie się udało kimnąć popołudniu więc jest ok.

Mały póki co bez kupy. Cały dzień po trochu dostaje smectę. Zobaczymy co będzie jutro.:confused2: Oby się już unormowało.

Czyli nie jest zle...mam nadzieje ze nocka minie spokojnie.

Moje tez obrobione to mniejsze nawet spi a starsze chodzi i zaczepki szuka hehe...a mnie kaszel cos meczy,nie ma sie co dziwic jak w kolo same kaszluny,ile moze czlowiek zniesc;/.
Ja zara tez legne takze milego wieczora zycze:)

Hej hej!

A ja dzisiaj ogon mam ulala,mimo ze Wiki na 8 szla...zupa na gazie,pranie sie konczy,sniadanie zjedzone wiec ide troche ogarnac,do 12 mam czas;)

My bal w piatek mamy,Wiki jako wiedzma-czarownica,glupio w tym roku zrobili bo w czasie lekcji maja i bedzie trzeba leciec dziecko przebrac i pomalowac.

a ja mam lenia :p zagniotlam ciasto na rogaliki i siedze przed kompem :p nic mi sie nie chce, jak odbiore mlodego to dokoncze rogale, nie wiem co zrobic na obiad :/ ehhh ... normalnie masakra....

Witam z kawką i za chwile znowu kierunek centrum :)

Nasmażyłam placków ziemniaczanych. Mmmm uwielbiam z cukrem:rolleyes:
Uwielbiam..... córcia też..... do 25tego roku życia nie wiedziałam że można je jeść z solą :zawstydzona/y: aż pewnego dnia będąc w niemczech kobietka pyta w ich języku: Z cukrem czy z solą? Spojrzałam na nią jak na kosmitkę a ona jeszcze raz pyta! Nie wytrzymała i lekko nerwowa zapytała po polsku. Byłam w szoku bo po co mi sól do placków, heheh.... do tej pory mnie to dziwi, bo placki przecież już są słone ;-)

reklama
To ja się dopiero jakieś 2-3 lata temu spotkałam, że ludzie je jedzą ze śmietaną:eek: jeszcze. Spróbowałam z ciekawości oczywiście, ale to nieeeee to samo co z cukrem!:-D

Uporałam się z roślinnością pewną. Cięłam i sadziłam kawałki. Mam nadzieję, że się szybko wezmą do wzrostu, bo mają być na sprzedaż a kasiora z nich będzie na urodziny Matiego w jakieś sali zabaw. Pewnie w Family ale to się jeszcze zobaczy.:tak:

Chwilkę odsapnę i zmykamy odebrać przedszkolaka

Do góry