reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Ja też właśnie zaległam na kanapie. Po powrocie do pracy nie mam czasu a jak wracam z pracy to jestem taka padnięta że na nic nie mam siły. Jutro to dopiero bedzie obżarstwo pączkowe, faworkowe itp. Uwoelbiam pączki zwłaszcza takie podstarzałe dwudniowe ot takie małe zboczenie.
A w sobotę zabieramay dzieciaki na Disney on ice do Gdańska. Nie wiem kto się bardziej cieszy czy dorośli czy dzieci:rofl2:

Witam!
Smacznego pączka, chrustu czy faworków czy też róż, drożdżówek, kremówek i czego tam jeszcze

Zaczyna na drożdżówki się robi, więc jednak ruszyłam he he, a co z pączkami będzie to się zobaczy he he
:-D

Hej!

A ja mojego tate zagonila do robienia drozdzowki i jest w trakcje:) zobaczymy co mu z tego wyjdzie hehe,paczki kupilam i jednego zjadlam:) nie przepadam ale tradycja musi byc...siadlam dopiero,zaprowadzialm dziecie na 11 i do skarbowki spacerek doniesc brakujace papiery,zakupy zrobilam,obiad sie zrobi hehe.

Mucha super wypad:)

Popoludniu do lekarza z mlodem podejde,druga noc krtaniowka;/ a ja nic lepiej;(

Zdrówka dla Was.
Drożdżówki zrobione, ciacho na pączki już rośnie. Odwrotu więc nie ma:-D . Mam tylko nadzieję, ze uwinę się ze wszystkim zanim mały wstanie.

Wczoraj ugotowałam specjalnie pomidorówkę, żeby mieć obiad z głowy dzisiaj. Także tylko makaron ugotuję i obiad gotowy będzie.:tak:

reklama
Mój dzisiejszy obiad i zapewne kolacja i śniadanie na jutro...:-D
DSC01260.JPG

Część zawiozę szwagierce i teściom. Kilka sobie zostawię.

Do góry