reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

U mnie krupnik dzisiaj byl...placki my tylko ze smietaną posypaną cukrem:)

Aga,rzuc pare rogali;D

Deszcz pada,pogoda normalnie powala;(,glowa mi znowu cmi;/

Fitness na 19sta;) sie rozruszam i jutro te zakwasy...

reklama
ja od dziecka jadam placki ziemniaczane ze smietana i cukrem :) zaaaaaaaaaaaaaawsze czego moj M nie rozumial i patrzyl na mnie jak na kosmitke hehe ale jak posmakowal to polubil :)

czasami robie tez placki i na nie gulasz :) tez dobre :)

rogaliki pycha, objadlam sie i mam zgage ;(

jutro mlodszy ma w przedszkolu dzien babci :) wydam rogaliki i zrobilam sernik :p hehe

Próbowałam placki ze smetaną - zjadalne :tak: w górach zawsze placek po zbójnicku zamawiam, to coś jak w stylu jak Aga pisze z gulaszem na ostro - nawet dobre !

Wrócilismy z wieczoru autorskiego R.Koperskiego.... opowiadał 2h o wyprawach po Syberii i fotki pokazywał - super, dziecko zadowolone!

Helołłł
...dawno nie wialo wrrr,znowu nocka z dymającym wiatrem i chodzacym dzieckiem srednio raz na godzine,jak to jej okno trzeszczy;/ a w sloncu tak piknie hmmm chyba juz po sloncu.A slyszalam ze mroz idzie;/

Wiki w szkole do 16 Mati sie bawi,zara obiad nakladam bo brzuchy glodne;) a popoludniu-wieczor do Sali,na urodziny tak kulturalnie poplotkowac przy wtoreczku;)

Iza,super ze zadowolone...wlasnie podgladam na fb;)

Aga,jak tam dzien babci?? Rogale zjedzone??

Mateusz po balu zachwycony! Ciekawe kiedy będą fotki!

Właśnie sobie pogadaliśmy na skajpie z mężem. Pierwsze kroki stawiamy he he i jakoś tak dziwnie:-D

Dzieciaki po kolacji, zaraz im piżamki zapodam.:tak:

Witam
Kawa w ręku, bo bez tego ani rusz.:-D:-p
Przedszkole zaliczone, poranne zakupy też. Mam ambitny plan zrobić jutro drożdżówki albo pączki. Ambitny he he he a ile z tego uda się przy dziecku zrobić?:-D

Zapowiada się ładny dzień.:tak:

reklama
Hej!

Ja dopiero przy sniadaniu bo Wiki na 8ma zaprowadzilam i do skarbówki leciałam pity oddac;) i sie wkurzyłam bo zmienialismy konto i M nie podpisał tego formularzy aktualizujacego wrrrr,tez nie spojrzalam ale on tez ma oczy chyba:wściekła/y:...

Noc masakra,Mati kaszel krtaniowy a ja myslalam ze pluca wypluje;/,cos tam spalam ale tyle co nic,jeszcze go wzialam do siebie i wiadomo jakie bylo mamusi czuwanko;)

Karola,przepis na drozdzowke poprosze:)...dwa razy w zyciu robilam i mi nie wyszla a uwielbiamy:)

Do góry