reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Leje ,wieje i co jeszcze??
Mnie tez ceny powalily na kolana:szok:...ktoras z moich znajomych kiedys tam byla i wiem ze nawet troche na wizyte czekala czyli chetnych nie brakuje...

Moje wlasnie powalilam do wyra toc to juz 21 ale szkola jutro na 10.30 takze nie trzeba sie zrywac,M juz spi a ja w necie buszuje;)

reklama
sa dobrzy, u nich mozna sie zalapac tez na darmowe strzyzenie/farbowanie bo szkola stylistów i wystepujesz w roli modelki. ale i chetnych nie brakuje wiec nigdy nie wiadomo czy i kiedy zadzwonia :p

Witam;-)
Pogoda masakryczna. Ale ważne, że już tak nie wieje.

Jak nie będzie padało to chyba zaliczymy mały spacer:tak:. Chociaż znając dziecięce możliwości to każda kałuża będzie zaliczona:dry: i będziemy zgnojeni jak świnki wracać do domu.:dry:

Czesc...a my dopiero sniadanie jemy,wstac z wyra nie moglam,maly obudzil sie po 6 ale polezal troche sobie a ja pol okiem kimałam...zle spalam;/.Musze sie ogarnac bo Wiki na 10,tez zaliczymy spacerek i zakupy w pakiecie;)...oby nie padalo,byle do 12stej

Edit: no i zaliczylismy nawet dwie godziny spaceru.Poszlismy do skarbowki po formularze na pit,potem do biedry i rynek i jak juz dochodzilismy do bloku to zaczelo popadywac.Chalupa ogarnieta,pranie czekam az sie powiesi hehe potem obiadek zjemy,po Wiki o 15 i z psem na spacer i fitness na 19...o to i tak popoludnie zapalnowane:)

Ostatnia edycja:
Witajcie, mamy wojnę internetowych dostawców i odcieli nam neta 3 dni temu, teraz jadę na "playu" :-)

Agnieszka byłam w Karpaczu z 6 razy ostatnio w górnym Willa ARCHITEKT - Willa Architekt zaprasza do Karpacza cudne widoczki, super pokoiki ale nie w stylu góralskim! Wczesniej spalismy dwa razy w centrum Karpacz - Willa Janeczka w centrum Karpacza zaprasza na wczasy w Karkonosze. też fajnie ale warunki troche gorsze. Reszty nie mogę znaleść ale to było daleko od centru i widoczki liche ;)

Hej :)

Pogoda ciśnieniowo do niczego, ale to spadające z nieba pierze - rewelka :-) szkoda tylko, że takie mokre, bo chętnie byśmy Ostromecko odwiedzili z aparatami :tak:

Dziecko od godziny męczy "Weekend" i tylko słyszę "Ona tu jest i tańczy dla mnie...." Jeszcze chwile a kabel od sprzętu jej zabierzemy :-D

Witam wieczorowo;)...ja to dzisiaj mam doslownie"zgon";/,pol dnia przelezalam nawet do kompa mi sie usiasc nie chcialo,po wczorajszym fitnesie umieram-dolownie,nikt nie mowil ze bedzie lekko,najgorsze poczatki,wiadomo,ale dam rade;)

Wiki znowu kaszle,sie nasililo,z wieczoraj najgorzej i tak miedzy polnoca a druga potem juz spi cicho do rana.

Pogoda bleee,jak juz sypie to szkoda ze na minusie nie jest a tak tylko bloto i breja;/

Milego wieczoru:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka;-)

Wczesna przymusowa pobudka się dziś trafiła:-(.
Mały obsrał się po pachy jak niemowlak! Wcześniej było słychać jak mu w brzuszku jedzie. Coś się tam dzieje chyba. Smecta poszła już w ruch. Mam nadzieję, że szybko przejdzie.:-(

Kasia kuruj mięśnie hi hi

Zdrówka dla młodej!

Do góry