reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

a ja pytania mam ...

a propos gór :) szukam na czerwcowy wypadzik fajnego miejsca w karpaczu, styl góralski jakies haty/pensjonaty coolwiek byle klimatyczne :)

FRYZJER - ale konkret o doradzi zrobi sciecie/farbowanie i regeneracja.

reklama
Witam z kawą.;-)
Poszłam wczoraj wcześniej spać. Nawet nie dałam rady obejrzeć ulubionego programu. Zasnęłam w 10 minut normalnie:confused:. Chyba jakieś przemęczenie materiału mnie chwyta.

Agnieszka nie pomogę. Na wakacje rzadko jeździmy a fryzjerkę mam swoją ulubioną w Fordonie. Genialnie włosy mi farbuje więc nie zmieniam i jeżdżę taki kawał do niej zawsze.

Kasia to gratulacje dla wzorowego uczniaka.:tak:

Hej!

Moja glowa;/...wiecie jaki mam sztorm w domu,jak nad morzem,pol nocy nie spalam tak wieje nam w okna :szok:...raz widze piekny blekit a raz czarne chmury;/

Karola,ja wczoraj tez szybko padlam,jeszcze sie wynudzilam na zebraniu,taka nasiadowa,szkoda czasu tylko ale coz jak mus to mus.Pewnie bym poszla szybciej spac ale Wiki nie spala a ze teraz chwilowo spie z dziecmi wiec i tak czekalam.
Aga,nie pomoge,w gorach bylam trzy razy w zyciu wole morze;-)

Agnieszka ja mogę polecić Tobie salon fryzjerski PAPAVER na al. Mickiewicza
Papaver jest tam dosyć drogo, ale moim zdaniem warto udać się do p. Tomka

Nooo,ja poszlam na zakupy to tylko patrzylam by czyms w łeb nie dostac :szok: strach chodzic po ulicy...jak tak bedzie wieczorem to przestawiam kanape spod okna,druga noc mi dymac nie bedzie:no:

O matko chyba zaraz oszaleje od tego wiatru mam wrażenie że zaraz cały dom pofrunie, no szok. U nas niestety młody ma antybiotyk:wściekła/y: ten kaszel już za długo trwał i ma świsty na oskrzelach. Dobrze że M ma urlop w przyszłym tygodniu to z nim zostanie bo ja wracam do pracy.
Skończyłam szyć poduszkę, jestem dumna, dkrywam fantastyczne materiały w internecie i zaczynam się w to wciągać.
Co do fryzjera to nie pomogę bo sama jestem poszukująca-mój fryzjer wybył za granicę i teraz szukam. Mam nawet fajną fryzjerkę koło domu i chyba zaczynam się przekonywać zwłaszcza cenowo. To co Olka pokazała to nie powiem trochę ceny mnie zaszokowały, bo myślałam że poprzedni biorąc 75 był drogi ale 130 to już konkret.

Agnieszka ja mogę polecić Tobie salon fryzjerski PAPAVER na al. Mickiewicza
Papaver jest tam dosyć drogo, ale moim zdaniem warto udać się do p. Tomka

to co ja chce kosztowalo by mnie 350zł wiec troche za duzo ... musze sie w 200zł zamknac :/

ja dzisiaj tez obrywam, 4p i brak zabudowan przed oknami wiec mam wrazenie ze mi zaraz okna wywieje :/

dotarla dzisiaj wykladzina do Duska pokoiku, teraz tylko licze ze acet szybko przyjedzie ja zamontowac :D

reklama
No ceny mają kosmiczne, ale są oni również stylistami, do tego farby które wykorzystują są kosmicznie rewelacyjne :-) Oczywiście mówię o swoich odczuciach i moich koleżanek, które też tam chodzą, jest jeszcze jedna dziewczyna Agnieszka Piskozub przy ul. Białogardzkiej, ja osobiście u niej nie byłam ale słyszałam same pozytywne opinie na jej temat :-) I z tego co wiem to właśnie współpracuje z Papaver-em

Do góry