reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
rogaliki wyszly baaaardzo dobre :) no i fakt ze robilam pierwszy raz :p
DSC_7533.jpg

Torcik robilam imieninowy :p hehe

krolcia - zazdroszcze u mnie kwiaty padaja bo podlewam raz na miesiac :/

zreszta M poszedl dzisiaj do kwiaciarni i spodobal sie mu kwiat dla mnie w doniczce i pyta babki czy czesto sie go podlewa a babka ze nie, na to M tzn ? a ona 2 razy na tydzien... m sie zasmial to za czesto ... to poprosze ciete roze :p
tak dbam o zielsko ;P
mój stefan (fikus) ostal sie z jednym liściem :p

Hej...
a ja nie wyspana,co za noc;/ dzieicaki na zmiane a to katar a to kaszel,Wiki co godzine chodz sie poloz ze mna bo spac nie moge,ona kaszel a maly smarkaty wrrrr...

Krolcia dzieki a kwiaty czadowe,ogladnelam foty i jestem w szoku...ja mam w jednym i drugim pokoju w doniczce zamie,podlewam jak mi sie przypomni hehe,ogolnie sa super nie trzeba im za duzo czasu poswiecac;)...

Wczoraj jeszcze wieczorem koles wyskoczyl na osiedlu z okna,masakra...samobojca;/

Hejka
Nocka w pełni przespana. Porównując do wczoraj niebo a ziemia:-D

Kasia mówisz o tych na fb? Te kwitnące akurat mi ukradli:-(, w listopadzie teraz:-(. Całe pudło ze wszystkimi cebulami, kolekcja zbierana ponad 15 lat:-(. Teraz mam już nowe, no ale nie w takiej ilości niestety.:-( Małymi kroczkami odbuduje jednak swój zbiór.

Brrrr samobójca masakra jakaś:baffled:! Z drugiej strony co się ludziom dziwić...psycha co poniektórym siada...takie czasy:-(

Agnieszko spóźnione życzonka wobec tego!
A rogaliki wyszły pyyyysznie!:tak:

Tak,tak te foty na Fb czadoooowe;D...ukradli o kurde;/ 15 letnia kolekcja ale strata coo;(...

Dokladnie takie czasy ludzie coraz bardziej slabi...sie wcale nie dziwie,dosc czesto ktos skacze,za czesto;(...

Agnieszka rogaliki mniam mniam wyglądają rewelacyjnie :-)
Co za pogoda buuu, aż nie wiem czy ja dziś chcę gdzieś wychodzić, a zakupy.... w sklepie hihi bo plan miałam pójść do Pawełka i się zaopatrzyć na dziś

Aga męczysz Stefana ;-)

Gdzie na FB te piekne kwiaty? Też chętnie zobaczę :)

Pogoda dzis fajna bo sypie jak przestanie to i mi przestanie się podobać ;) Ubrana na cebutke nawet mrozu nie poczułam jak spacerek z zakupami robiłam.

Ja zeszlam z psem i w kolo bloku i poczulam zimno brrrr...zreszta u mnie to zawsze tak wieje ze za blok sie skrecic nie da;/...
dzwoni bratowa i pyta czy wieje,ja na to ze u nas przeciez zawsze wieje,ona ze snieg u niej pada prosto wiec chyba nie wieje hehe a ja do okna i widze jak zacina od polnocy,sypie bokiem wiec wieje...
Nudy takie dzisiaj jakies sama nie wiem co ze soba zrobic...
Fryty smaze bo sie dzieciom zachcialo:)

reklama
Podlalam Stefana dzisiaj :p haha ale mial sucho .... przypominajcie o tych kwiatach co jakis dzien to mi pomozecie heheh :p

a ja zaprowadzilam i odebralam mlodego z przedszkola:D nie wychodze nigdzie wiecej :p

Do góry