reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Dukan jest efektywny to trzeba oddac, ale nie powinnos ie go stosowac dłużej jak 6miesiecy. z reguły w tym czasie efekt jest osiagalny, ale czasami ludzie chca wiecej, lub w padaja w taki trans jedzenia wysokobialkowych rzeczy ze trzymaja sie tej diety dalej i potem maja spore problemy ze zdrowiem.

Wszystko jest dla ludzi wazne by rozsadek wygral ;)

a ja sie zabralam za zrpobienie torta na dzisiaj i za rogaliki :D rogaliki robie pierwszy raz i mam nadzieje ze wyjda:D

reklama
My mieliśmy rogaliki wczoraj :-) Mieliśmy, bo już wszystkie zjedzone:-(
Właśnie wróciłam ze spacerku buuu zimno, zimno....

kazda dieta szkodzi ale dukana nie polecam. najlepiej jest dieta dopracowana specjalnie do wieku plci. tzn specjalnie dla osoby.

Moja koleżanka stosowała hmm nie wiem czy to jest "oficjalna" nazwa ale jakąś "dietę kapuścianą", muszę powiedzieć, że fajnie z kilogramów zjechała, i z tego co mówiła to menu nie było aż takie złe :-)

Wiecie co ja myślę że każdy musi sam znaleźdż sposób na siebie i swój organizm. Do diety trzeba się przekonać bo tylko wtedy się w niej wytrwa. Jedni będą zjadać tylko warzywa inni wszystko tylko w małych porcjach itp. Ale jak się nie będzie miało do tego przekonania to nic z tego nie będzie.
A teraz idę:-D zjeść

O! I podpiszę się rękami i nogami pod tym co Mucha napisała. Trzeba trafić na tą dla siebie i tyle:tak:

Mały śpi, obiad przygotowany, tylko wstawić trzeba.

Agnieszka a ten tort to z jakieś konkretnej okazji czy po prostu chcice masz:-p;-):-D

Właśnie wpałaszowaliśmy z chłopakami półtora litra kisielku truskawkowego he he. Te moje chłopaki to uwielbiają kisiel jak ja.:-D

Ja jestem roślinnie zakręcona. Zielsko to moje hobby, mój pie.dolec:-p:-D
i tak się pochwalę co to sobie u mnie zaczęło kwitnąć:-)
DSC01171.JPG

Karolcia wiosna u Ciebie.... Śliczniutki.... dawno temu też kupowałam wiecznie kwiaty i książki o nich, bo nie było jeszcze internetu dla ludu ;-) Tu gdzie teraz mieszkam roslinki się za bardzo nie trzymają i nie są takie okazałe jak za czasów szwederowskich. Hoje mam od 20 lat i zero kwiatka a dałam odnóżkę siostrze i kwitła na potęge :-D

Piszecie o tych rogalikach a i widziałam je na FB - czuje nawet ich zapach...... mniam....

Ja w koncu dotarlam do domu...dzien z babciami uwazam za super udany:)...zimnica straszne brrrr...jeszcze weszlam do sklepu po drodze i kupilam zeby jutro nie wychodzic bo ta moje coraz bardziej zasmarkane i kaszlace;/

Aga dzisiaj imieninki :)...jeszcze raz najserdeczniejsze zyczonka;*! a rogaliki cudo az mi pachnialo pod nosem hehe.

Krolcia kwiatek cudenko:))

Ide dzieci do wanny wrzucic,lozka zrobic i sama polezec w piance;)

reklama
Krolcia piękny kwiatek, u nas kiedyś też takie kwitły, tylko tego roku jak wystawiłam cebulki na balkon to zapomniałam o nich i zmarzły :-(
Spokojnego wieczoru, my już pod kocykami przez tv leniu****emy:-)

Do góry