reklama
krolcia
Fanka BB :)
Zielone, eliptyczne, gładkie, mięsiste, liście, gdzie nie gdzie srebrne drobne plamki, kwitnie na różowo?
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Hej!
Ale tu kwiatowo sie zrobilo:-) normalnie tylko patrzec gdzie wiosna;-)...
Ja jak zwylke noc do dooopy,pozno szlam spac,mlody dzisiaj dal czadu z kaszlem a od 5 to myslalam ze to ja go "udusze" hehe...i ja zaczynam kichac;/ wrrr
Krolcia i jej Botanic,piekne cuda:-)
Ale tu kwiatowo sie zrobilo:-) normalnie tylko patrzec gdzie wiosna;-)...
Ja jak zwylke noc do dooopy,pozno szlam spac,mlody dzisiaj dal czadu z kaszlem a od 5 to myslalam ze to ja go "udusze" hehe...i ja zaczynam kichac;/ wrrr
Krolcia i jej Botanic,piekne cuda:-)
krolcia
Witam wyspana maksymalnie!:-)
Dzisiaj żadne do mnie się nie przyszlajało w nocy! Może to kwestia podkręconego grzejnika na noc....albo przypadek.
Nie istotne, ważne, ze miało miejsce he he
No to w takim razie to jest Hoja Carnosa. Woskownica to Polska nazwa tej roślinki, nadana z resztą ze względu na kwiaty. Wszystkie kwiaty hoji wyglądają jakby z wosku były ulepione.
Kaaasiulka zdrowia dla Was.
Ja młodego zostawiłam na kilka dni w domu, ale widzę, że kaszle tak samo, mniej ale nadal tak mokro mocno. Może jakiś wykrztuśny mu jeszcze zapodam, bo na razie jedziemy na pulneo.
Dzisiaj żadne do mnie się nie przyszlajało w nocy! Może to kwestia podkręconego grzejnika na noc....albo przypadek.
Nie istotne, ważne, ze miało miejsce he he
No to w takim razie to jest Hoja Carnosa. Woskownica to Polska nazwa tej roślinki, nadana z resztą ze względu na kwiaty. Wszystkie kwiaty hoji wyglądają jakby z wosku były ulepione.
Kaaasiulka zdrowia dla Was.
Ja młodego zostawiłam na kilka dni w domu, ale widzę, że kaszle tak samo, mniej ale nadal tak mokro mocno. Może jakiś wykrztuśny mu jeszcze zapodam, bo na razie jedziemy na pulneo.
VeronicaMelania
ja polecam Eurespal na noc
jest bez recepty
daje sie przed samym spaniem
mojemu synkowi bardzo pomaga. dla nas jest niezawodny
jest bez recepty
daje sie przed samym spaniem
mojemu synkowi bardzo pomaga. dla nas jest niezawodny
krolcia
Veronica Eurespal to inaczej pulneo właśnie tylko o innej nazwie. Dla nas też jest najlepszy, ale chyba w tym przypadku muszę go wspomóc czymś wykrztuśnym.
Położyłam Daniela spać a sąsiad zaczął uskuteczniać wiercenie! Grrrrrrrrrr ja nie wiem czy on sobie ścianę w dziurki robi czy jak. Średnio raz w tygodniu coś wierci i tak od jakiś kilku miesięcy
Położyłam Daniela spać a sąsiad zaczął uskuteczniać wiercenie! Grrrrrrrrrr ja nie wiem czy on sobie ścianę w dziurki robi czy jak. Średnio raz w tygodniu coś wierci i tak od jakiś kilku miesięcy
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Karola dla Was rowniez zdrowka!
Ja zeby tak nie wialo to bym z nimi chociaz na 15 min wyszla,w sumie na katar i kaszel dobra taka pogoda ale od wczoraj siedzimy w domu..
Veronica Pulneo to odpowiednik Eurespala i nie kupisz go bez recepty;PP
Ja zeby tak nie wialo to bym z nimi chociaz na 15 min wyszla,w sumie na katar i kaszel dobra taka pogoda ale od wczoraj siedzimy w domu..
Veronica Pulneo to odpowiednik Eurespala i nie kupisz go bez recepty;PP
krolcia
No i znowu coś mącą, że to forum inaczej wygląda
Tu u nas nie wygląda, żeby wiało, śnieg sobie swobodnie pada.
Mały w końcu zasnął. Skończyło się wiercenie i padł momentalnie. Mam nadzieje, ze na dziś dziurek sąsiadowi starczy
Tu u nas nie wygląda, żeby wiało, śnieg sobie swobodnie pada.
Mały w końcu zasnął. Skończyło się wiercenie i padł momentalnie. Mam nadzieje, ze na dziś dziurek sąsiadowi starczy
reklama