reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Osielsko hm.. pewnie miejscowość jak każda inna, my wybraliśmy akurat to miejsce bo naszym zdaniem najbliżej stąd do Bydgoszczy a to dla nas ważne:-) Ja całe życie mieszkałam w domku jednorodzinnym (nie pochodzę z Bydgoszczy), więc mieszkanie w bloku to dla mnie mękaaaaaa:-(A pogoda...fantastyczna tylko spacerować....
A i wszystko jasne. Z moich obserwacji wynika ze jak ktoś się w domku wychował tego ciągnie do domku. Ja osobiście jestem blokowym stworzeniem i tak jak Izka jak już to po całości tylko hektary mnie interesują:-). Jak bym miała się przeprowadzić do domku to tylko głęboko w las, w ciszę i spokój, bez sąsiadów. Ale wiadomo dzieci szkoła itp.
Izka co do zimy to już druga z kolei nie dla mnie. Narty porasta kurz, a mnie tylko blizn na ciele przybywa i marzenia się oddalają:angry:

reklama
Muszka tulaski przesyłam! Kiedyś musi być lepiej! Tak sobie cały czas wmawiam tylko tego "lepiej" nie widać :wściekła/y:
Choroba to najgorsze co może człowieka spotkać, więc zycze Wam aby choroby Nas Wszystkich omijały i same radosne dni do nas przybywały :-) złowiek nawet nie wie kiedy rymuje, hehhehhe.....

Tak ogólnie widze, że nasz wątek kurzem jest przysypany i mało kto tu zagląda, nie ładnie dziewczyny - pisać a nie tylko podczytywać!!! Bravo dla dwóch nowych odważnych!!!!

Osielsko hm.. pewnie miejscowość jak każda inna, my wybraliśmy akurat to miejsce bo naszym zdaniem najbliżej stąd do Bydgoszczy a to dla nas ważne:-) Ja całe życie mieszkałam w domku jednorodzinnym (nie pochodzę z Bydgoszczy), więc mieszkanie w bloku to dla mnie mękaaaaaa:-(A pogoda...fantastyczna tylko spacerować....

ja mieszkam w osielsku:))

Veronica juz wiemy ze Ty z Osielska;P.

Muszka mega zdrowka i bedzie lepiej;) jak o Iza ujela tez sobie wmawiam ale poprawy nie widac;(

Izka rowniez dla Was dziewczyny duzo zdrowka! To dziialka rodzinna jak i moja,pewnie gdzies blisko siebie,moze sie kiedys spotkamy:).Ja tam sie bardzo ciesze ze ja mam,mimo ze to zaledwie 400m i sasiedzi w kolo ale uwielbiam spedzac tam wakacje:),nim sie czegos lepszego nie dorobie ciesze sie z tego co mam:).

Olka ja rodzilam w Miejskim i jestem mega zadowolona ale powiem Ci ze tam mam tesciowa na porodowce wiec nie powinnam sie chyba wypowiadac na ten temat;)...

Kuzynka ma ciuszki dla chlopca do sprzedania mega wór 0-6mca za 600zl w tym kombinezony,czapki,skarpety i buty...poza tym za 150zl wanienka ze stojakiem,dwa przewijaki i lezaczek...ogolnie uniwersalne tyle ze nie ma w tym rozowych.Jakby ktos chetny i slyszal to dac znac prosze...ogolnie sztuka wychodzi 3,4zl

To może i ja spróbuje zadomowić się bardziej u Was.;-)
Też jestem z Osielska he he ale całe życie przed małżeńskie spędziłam w Bydzi niemal w samym centrum.:tak:

Jestem mamą dwóch łobuzów jak widać. Siedzę w domu póki co. Od września młodszy idzie do przedszkola i mam nadzieję, podłapać jakąkolwiek pracę.:tak:

No jeśli masz na porodówce teściową to nie jesteś obiektywna hihi :-DDużo słoneczka Wam życzę na jutrzejszy dzień :-)

Krolcia hej hej:-) i znowu Osielsko hehe...bede u kuzynki od poniedzialku, wlasnie dzwonila z propozycja opieki nad mniejszym synkiem wiec moze jakis spacerek zaliczymy;-)

Hejka;-)
Kawa przede mną.
No znowu Osielsko:-D he he ale my to za bardzo wyboru nie mieliśmy. Mąż jest żołnierzem i jak się hajtaliśmy te parę lat temu to wtedy dawali tu mieszkania. Braliśmy co dawali. Lepsze to, niż mieszkanie z teściami:dry:. Jednak co na swoim to na swoim:tak:.

Teraz jak byśmy się starali, to pewnie dostalibyśmy w tych blokach co na zamczysku wybudowali.

Z jednej strony fajnie bo cisza, spokój ale z drugiej to takie zadoopie, ze bez samochodu ani rusz.

Tęskno mi do domu rodzinnego, kiedy to kino pod nosem i Stary rynek i w ogóle wszędzie można było się bez problemu dostać...

reklama
Wiesz co,ja cale zycie blokowisko i wszystko pod nosem ale z checia bym uciekla na takie zadoooopie:tak:;-)...czekam zawsze do lata by wyemigrowac na dzialke,raz dziennie spacerkiem do Galerii Osielsko albo Lidl,teraz sie ciesze ze w koncu Biedre otworzyli tyle ze do Biedry mam jeszcze raz tyle co go Galerii ale mam rower i bede mogla smigac sama:-). Od zeszlego roku niestety ratujemy sie tylko wakacjami bo Wiki do szkoly poszla a tak wczesniej to siedzielismy na dzialce od kwietnia do pazdziernika;-)...

A dlugo juz mieszkacie tam??

Do góry