reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej hej...

Izunia zdrowka zycze!!!!

Aga odpoczywaj,lezakuj ile trzeba!!!

Veronica witaj!
Mam kuzynki dwie w Osielsku i dzialke tez tam mam :)...
Jak maly,zbuntowany 2 latek hehe??? Co porabiasz na co dzien??

W sobote z dziecmi bylismy na sankach,w niedziele szwagierka pojechala z nimi na Osowa do kumpeli i tam na gorkach ponad 2h...ogolnie poza domem prawie caly dzien byli...Wiki wieczorem zaczela kaszlec i cala noc ja dusilo,nalykala sie pewnie zimnego powietrza;/...popoludniu mamy na kilig jechac wlasnie do kuzynki do Osielska ale sama nie wiem...mi sie ogolnie nic nie chce;/ a tu ferie wiec trzeba troche korzystac i fajnie czas spedzac z dziecmi:)

Ostatnia edycja:
reklama
kaaasiulka
a moj 2-latek bardzo zbuntowany
ale chodzi do zlobka i bardzo duzo sie tam nauczyl :))

momentami nie mam na niego sily, szcezgolnie jak o 18 dostaje napadu energii i szaleje mi do 21, a ja tu jeszcze studia na glowie i prawo jazdy ...

arabella
- mowiasz ze z osielska jestes? a z jakiej ulicy jesli moge spytac? ja mieszkam bliziutko kosciola :)

VeronicaMelania, wysłałam Ci priv. Gdzie w Osielsku są jakieś górki? Bo my sąsiadom w płot zjeżdżamy.

Arabella nie daleko Ciebie,po drugiej stronie szosy;-),moze dzisiaj sie załapiecie??

Veronica hehe ja mam zbuntowanego trzylatka i siedmiolatke;-)...co Ci u gina robili;/??

reklama
ja mam 20 lat. w tym roku
ciaza nie planowana a do tego tatus dzidziusia nagle musi na stale wyjechac za granice ;//
nie odzywa sie, olewa mnie
no i do tego wszystkiego rodzice kaza mi usunac ciaze ze wzgledow finansowych ( mamy problem z pieniazkami na utrzymanie mojego synka a co dopiero przy 2-ce dzieci :szok: )

Do góry