reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

z watku bydgoskiego robi sie Osielski ;) hehe

mucha - zdrowka życze i sił !!!! ja mam łucznika w domu, placilam ok 200zł i jestem zadowolona dżinas na 4 zakładki szyje :)
ja tez sobie szybko na desce nie posmigam ;( a moj brat z dziewczyna dzisiaj do francji na deske jechali ... normalnie zazdrosc mnie zżera:p

a ja wychowana domkowo a od 3 lat mieszkam w bloku .... i umieram ;(

reklama
A my będziemy mieli porównywalną odległość od domu do polo i do biedronki :-) Mój brat z rodzinką również jest na nartach i każdego dnia katują mnie pięknymi zdjęciami :wściekła/y:

To ja całe życie w zawilgotniałej starej chałupie i teraz rok rocznie w bloku zimą, jak jest ogrzewanie to mam problem z nosem i gardłem. Za suche powietrze jak dla mnie.:-(
Dzieci śpią, pies na spacerze był, więc mogę iść spać.:tak:
Wyspanej nocki;-)

Heloł...a ja juz przy obiedzie siedze:),sniadania nie jadlam,polatalam po rynku,biedronke tez zaliczylam,bylam nawet w Lidlu,wrocilam wzielam psa na maly spacer,chalupe ogarnelam,czekam az pralke sie skonczy i teraz siadlam i jem o!
Szwagierka wziela dzieci,wroca o 16stej,chyba sie zanudze hehe...

Krolcia,starszy synek chodzi do przedszkola??? Od wrzesnia szkola...;/??

Arabella poczekaj ze spotkaniem do lipca hehe

Mały śpi, więc chwilka odpoczynku.:-)

Kaaasiulka zostanie młody w przedszkolu w zerówce:tak:. On jest ostatni rocznik, który ma jeszcze wybór, po za tym mam nadzieję, że pomoże młodszemu się zaadoptować w nowej sytuacji. Daniel to taki mamy przydupas że szok! Może być ryk i zgrzytanie zębów we wrześniu.:baffled:

W Bydgoszczy. Na Izerskiej jest małe niepubliczne przedszkole. Najbliżej nas. Dyrektorka tego przedszkola otworzyła w zeszłym roku drugi oddział w Osielsku już, gdzieś tam w pobliżu poczty ponoć. Mały mógłby już do Osielska chodzić(bo dojazd na tą Izerską to istny Bydgoszcz Dakar:wściekła/y:, takie dziury!:wściekła/y:), ale stwierdziłam, że dla niego lepiej będzie jak będzie z bratem.:tak: Trudno, samochód będzie cierpiał kolejne kilka lat.:baffled:

Aa to faktycznie macie dakar hehe...pewnie ze malemu razniej bedzie tez bym tak zrobila;)

Dzisiaj juz piatek,szok tak mi zlecial ten tydzien a nastepny jeszcze szybszy bedzie i juz prawie luty nachodzi;)

Ostatnia edycja:
reklama
Oj prawda czas zapierdziela...i każdy dzień taki sam.:baffled:
Mąż pisał, że już jedzie do domu.:-D
Dwa lata temu jak zlikwidowali jednostkę na lotnisku na błoniu to wywalili go do jednostki pod Poznań i jest takim weekendowym mężem i tatą, więc zawsze czekamy z chłopakami na piątek aż wróci.:tak:

Do góry