reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej Dziewczyny :-)
Czytam Wasze posty już długooo i widzę, że wątek odwiedzany często :-) Aktywne Mamuśki :-) Pozwolicie, że dołączę? Mamuśką jeszcze nie jestem ale ale ma to nastąpić w maju, więc może uzyskam tu od Was kilku rad do tego czasu, no i później oczywiście też :-) Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Olka witaj:-)...zapraszamy,zapraszamy ;-) napisz cos wiecej o sobie..jak tam samopoczucie???

Veronica no coz:szok:...mloda jestes i widze ze za wesolo nie bedzie...

Samopoczucie…już dobrze, początek nie był łatwy ale dałyśmy radę :-) Piszę „dałyśmy” bo czekamy na córeczkę (tak mówi lekarz) To już 24 tydzień więc pewnie tak już zostanie. Najważniejsze aby Dzidzia rosła silna i zdrowa.

A o mnie hm… obijam się bo jestem już na zwolnieniu :-) Muszę nabrać energii bo czeka nas aktywny rok, narodziny Niuni i przeprowadzka:-)

Witajcie :)
Nowe koleżanki widze, ale fajnie!
Olka czekasz na majóweczkę jak widzę, to najlepszy miesiąc na dzidzię, moja gwiazda jest z maja :tak: hehe...

hej! fajnie napadalo:-) my w trakcie sniadania,ogarne chociaz wyra i na sanki,po drodze do babci na kawe;-)

A ja tez jestem z maja:-)...

Olka a gdzie sie przeprowadzasz???

Uciekamy z Bydgoszczy do Osielska, pewnie dopiero po wakacjach, no ale już się doczekać nie mogę :-)Zaczynam się zastanawiać nad porodem, wiem, że to jeszcze czas no ale.....Jakie macie zdanie o porodówce w Szpitalu Miejskim?

Hej hej dawno się nie odzywałam ale miałam nie planowaną przerwę w życiorysie:no:. Byłam tydzień w szpitalu bo moje płuco znów się zbuntowało, było gorąco ale sprawa opanowana, w piątek zdjęcie szwów i zobaczymy co dalej:eek:. Do tego jak ja byłam w szpitalu to F miał 40 stopni gorączki i zapalenie ucha więc M miał super fajnie :angry:
Teraz patrzę z zazdrością na śnieg za oknem i też bym chciała na sanki.
Co do sytuacji Melani to się nie wypowiadam ,ale wierze że dasz radę. Młoda jesteś masz dwie ręce to sobie poradzisz.
Olka witamy i życzymy przyjemnego oczekiwania.Powiedzcie mi dziewczyny co wy wszyscy widzicie w tym Osielsku że taki szturm tam jest teraz???
Agnieszka zdrówka życzę i leż jak musisz. Łącze się z Tobą w męce bo ja też muszę, ale nie dla dziecka tylko dla siebie:no:

Muszka zdrowiej a snieg jeszcze będzie jak nie tej zimy to nastepnej ;-) też nie wychodzimy z Martyna na sanki bo kaszle a ja od tygodnie jakoś nie czuje sie dobrze od chyba przeziębienia. Dopadło mnie ale zeszły rok ani razu nie miałam temperatury jakas promocja była :-D

Osielska osobiście nie lubię, nie wiem dlaczego, bo mamy tam działke ( a nawet półtora) rodzinną a ja nawet jednej nocy tam nie spędziłam, może za mały teren zamknięty dla mnie i wole hektarowe włości ;-)

Głowa mi dziś pęka i nie wiem czy od kaszlu czy od pogody, pewnie obie opcje na to wpływają.

Zdrówka dla Wszystkich i udanych ferii.

reklama
Osielsko hm.. pewnie miejscowość jak każda inna, my wybraliśmy akurat to miejsce bo naszym zdaniem najbliżej stąd do Bydgoszczy a to dla nas ważne:-) Ja całe życie mieszkałam w domku jednorodzinnym (nie pochodzę z Bydgoszczy), więc mieszkanie w bloku to dla mnie mękaaaaaa:-(A pogoda...fantastyczna tylko spacerować....

Do góry