reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam;-)
Przepraszam, że tak się wcinam, ale mam problem z wózkiem, urwał nam się podnóżek w spacerówce:baffled: i pomyślałam sobie, że może któraś z Was będzie wiedziała, gdzie w Bydzi można kupić takie części do wózków, albo gdzie jest jakiś serwis, który naprawia wózki.
Byłabym dźwięczna za pomoc:tak:
Pozdrawiam

reklama
Witam;-)
Przepraszam, że tak się wcinam, ale mam problem z wózkiem, urwał nam się podnóżek w spacerówce:baffled: i pomyślałam sobie, że może któraś z Was będzie wiedziała, gdzie w Bydzi można kupić takie części do wózków, albo gdzie jest jakiś serwis, który naprawia wózki.
Byłabym dźwięczna za pomoc:tak:
Pozdrawiam
spróbój na gdańskiej w centrum rowerowym

malenstwo na szwederoie niestety nie, jestem w zagrozonej ciazy i nie moge prowadzic klubu na razie.... ale z tego co wiem to FORDN - WYSPA działaja jak należy :)

malenstwo na szwederoie niestety nie, jestem w zagrozonej ciazy i nie moge prowadzic klubu na razie.... ale z tego co wiem to FORDN - WYSPA działaja jak należy :)

ojejku. a jak się czujesz? co się dzieje konkretnie jeśli mogę wiedzieć? buziaki tulę trzymaj się będzie dobrze.
a leżysz na patologii czy w domu?

Aga o nic wiecej nie pytam....trzymam kciuki!

Ale fajnie nasypalo:-) sanki po obiedzie zaliczamy:-)...chociaz jakas frajda na te ferie bedzie...szkoda ze na swieta tak nie bylo.
Jakie plany feriowe???
My nadrobimy zaleglosc w odwiedzaniu rodzinki itp,w drugim tygodniu w szkole Wiki ma zajecia taneczne itp,3h dziennie ale zawsze cos.

A my wieczorkiem na imprezke,dzieci ida do cioci/tesciowej takze bedziemy sie bawic.

Miłego weekendu zycze
Pzdr!

reklama
Do góry