reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam wieczorowo:)

Jak ja zmarzlam dzisiaj szok,siedze z nogami na kaloryferze a w rekach kubek z goraca herbata i sie rozgrzac nie moge...wnet pol dnia w Tesco spedzilam,chociaz sobie kurtke kupilam i torebke bo wyprzedaz maja z F&F :) a kolejki retyyyy 15min do kasy masakra,to do poludnia bylo...chcialam jeszcze leciec do galerii ale zglodnialam i zaliczylam obiad w domu i na 16sta do szwagierki na urodziny szlam i przy okzaji odebralam od nich dzieci i o 18stej w domu zladowalismy...

Iza tez bylam na zebraniu w srode,u nas to po prostu masakra po 2h cie trzymaja,jeszcze jakies 40min spotkanie z psychologiem;/.
Fajnie chodzic do teatru:) ja sie ciesze ze Wiki ze szkola chodza raz na dwa miesiace do teatru a raz w miesiacu do filharmonii bo tak naprawde ja nie mam na to czasu...

A jak tam Mikołajki??? Mati wstal i mowi mama patrz cos jest w butach(zawsze im stawiam buty przy łózku) a ja mowie w moich a on nie w moich haha...potem przybiegla Wiki z prezentami pod pacha a ja wstalam i mowie ide,patrze w buty a staly dwie moje pary i w jednych niespodzianka:) moj M zawsze mi wrzuca w buty zreszta ja mu tez wrzucilam drobiazg ale zawsze cos:).

Jutro mam zamiar do galerii ale co z tego bedzie...
Miłego!!!

reklama
I ja się witam wieczorowo. Izka zazdroszczę teatru, ja to już tak dawno nie byłam że szok, chyba ostatnio w Wawie na szkoleniu był wieczór kulturalny i do teatru nas zabrali. A na czym byłyście z córcią??? Co do aktorów znanych to wiem że w Bydgoszczy gra Sokołowska (Lena z Na dobre i na złe) i ten facet Marty z M jak miłość.
Kasiulka widzę że łowy udane, ale nie poddajesz się i dalej w półki. Ja to nie lubię chodzić w weekend. Jak coś to po pracy w tygodniu podjeżdżam i już.
wiecie co moje dzieciaki dzisiaj istny potop mi w łazience zrobiły, taki że mam obawy czy jutro sąsiedzi nie zapukają:crazy:

Ja w ogole nie nawidze marketow;/ a ze byla okazja bo dzieciaki u tesciowej byly to poszlam do poludnia,masakra...nadal nie mam nic dla Matiego,chrzesniaczki czesciowo i kuzynki jednego synka...
Mati wczoraj padl przed 20(norma po 21) caly dzien poza domem i na dworze duzo i wstal mi o 6,zamorduje hehe.Moj M w pracy dzisiaj ale raczej poczekam za nim i podjade poznym popoluniem sobie

prezenty gwiazdkowe ja miałam kupić fajna koszule w krate na allegro upatrzona mialam ale nic z tego akurta mi ja wykupili i nie ma już tego koloru w ofercie a innego nie chce. musze szukac dalej
jak nie koszula to portfel puma i perfum

hello... a ja co wyzdrowialam to wczoraj znow mnie polamalo ...

tata dzisiaj pojechal do szpitala , na koronografie nadal czekam na wiesci ....

ja sie zabralam za wyprawke :p kupilam lozeczko, posciele i kolderki do lozeczka i wozka :)

prezenty mam prawie wszystkie juz kupione lub zamowione. jeszcze cos dla mlodszego brata musze wymyslec :)

ubieram sie cieplo i zabieram najmlodszego na sanki :)

A ja wczoraj wyladowalam w Auchanie i zakupy uwazam za udane:).
W sumie prawie juz wszystko mam oprocz mojego synka ktoremu chcialam kupic tor tomka i przyjaciele i zwineli mi sprzed nosa wrrr.

Dzisiaj zaszalalam i umylam w calym mieszkaniu okna,duzy pokoj lsni,kuchnia i lazienka...nie powiem ale sie narobilam a jak siadlam to wstac nie moglam;/ a do tego cos mnie bierze kaszel meczy,mam nadzieje ze sie bardziej nie rozwinie bo moj M juz przeziebiony drugi tydzien ale on to by musial wylezec ale puki co do pracy chodzi i o!

Wiki za to ochrocha na ustach,mega i ciagle peka,kupilam te plastry co reklamuja i wiecie co jesli chodzi o dziecko to do d**yyy!!!

Aga udane zakupy widze:) i jak tato??? Jak w ogole ogolnie samopoczucie???

która jest z fordonu??

będę musiała tam pojechać do por ch. piersi zarejestrowac sie na kontrole i badania. ale nie wiem czy trafie

reklama
Do góry