reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Podpisane!

Spie na siedzaco...maly dal mi czadu w nocy katar mu scieka i kaszlal ciagle,do tego M tez sie dusil-krztusil a corka lunatyczka chodzila dzisiaj 4 razy...zyc nie umierac litosci! Rano wstac mi sie nic chcialo a na 8-12 do szkoly,wszyscy smacznie spali wiec i ja tez ale kumpela dzwoni ze podejdzie po Wiki chwile przed 8 i poszly do szkoly:)

Ostatnia edycja:
reklama
No nie...jaka tu cisza!

Sie witam :)
Wczoraj blekit a dzisiaj znowu szara rzeczywistosc...:( zeby tak zasnac i obudzic sie za 4miesiace haha no dobra za miesiac,dwa...

W najbliższą środę w Akademii Szkraba na Klubie Aktywnych Mam będzie możliwość zakupienia po baaardzo niskich cenach akcesoriów dla maluszków i mam (laktacyjne TT i Canpol, butelki TT Aventa i Canpol, smoczki uspokajające Canpol, TT, Avent,
Lovi, jest także końcówka pieluch tetrowych i flanelowych, kubki niekapki Avent i TT, bidony TT, miseczki i sztućce TT i Avent i kosmetyki) likwidacja sklepu :)

Dodatkowo będą dostępne książki Anny Anna Radosiewicz oraz przepiękne i niepowtarzalne ozdoby świąteczne jej autorstwa.

Zapraszam do Klubu 28 listopada w godz 10-12 !!!
Gackowskiego 1c

Oj, szkoda, że dopiero teraz widzę. Też jestem z Bydgoszczy. Wiem, jeszcze mam sporo czasu, ale szaleństwo zakupowe w tym temacie by mi się przydało... :(

Nie zyje!!! Glowa mi daje popalic i do tego cisnienie nadal w dol....zamiast sanek to kajaki chyba beda potrzebne;/.

Mam prezent dla chrzesniaczki na niedziele kupilam chomika...pol Bydgoszczy dzisiaj obdzwonilam zeby go dostac bo to dzungarski ale sie udalo:)

Witaj Huuuura:)! Gratuluje suwaczka...jak tam samopoczucie...napisz cos wiecej o sobie;)...

to ja tez popisze:p Witam grudniowo :)

zaziebilam sie i ledwo dycham, caly czas walcze z palcem.
wczoraj andrzejkowo z rodzicami objadlam sie slodkosci :p poszalalam w kuchni :p

Noo dzieki Aga;* chociaz Ty:),zdrówka Ci zycze a slodkosci jedz puki mozesz;D...

Sniegu miala napadac i cooo??? Juz po sanki do piwnicy szlismy;)

My w galerii na zakupach bylismy,w sumie czasu malo bo dzieciaki u tesciowej byly i dalam nam 2h ale kurtka dla M kupiona i dla Wiki dwie pary kozakow w CCC jest wyprzedaz 50zl z 89zl a ja oczywiscie nic ani butow wszyatkie jakos nie w moim guscie a i kurtke chcialam i taz nic mie sie nie widzi;/...
Jutro urodzinki chrzesniaczki juz widze jej radosc na widok chomika:))) nigdy by sie nie spodziewala ze dostanie,ze rodzice sie zgodza ale bedzie niespodzianka:)

A moje juz wszystkie chrapia i ja zara do wyra uciekam...

hehehe, adas tez sie o sanki pytal :p

M rozwalil sie samochod i musielismy sprzedac po kosztach wiec od wczoraj poszukiwania auta, dzisiaj 2 godz na gieldzie wymarzlam jak nie wiem....

mamy juz prezent dla adama ale na pozostalych brak mi pomysłów :)

reklama
Jestem i ja :)

Aguś zdrówka!!!!

Jutro pierwszy dzień rorat i trzeba wstać przed 6, będzie ciężko bo to prawie środek nocy :cool2:
Po nich herbatka u księdza i do szkoły na 7:45..... a Martyna jeszcze nie śpi - kręci się w łóżku od godziny!!!

Do góry