reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hej hej

Zimno bylo,zimno ale jak juz sie powoli czlowiek oswoil z tym mrozem to teraz na plusie.Wczoraj wieczorem z psem bylam to łyżwy,nie szlo stawiac krokow a jak sie zmeczylam tym spacerem,szok

To ja tak w zeszly weekend przeklinalam tych ludzi w marketach i juz widze co sie w ten dzieje...tesciowa wczoraj byla do poludnia w galerii to masakra...

Ja w koncu mam dla matiego prezent kupilam mu kolejny tor z tomka i przyjaciele i jeszcze tory do tego i jestem cala i szczesliwa,czekam tylko na przesylke,ufff...a moje starsze cos z goraczka lezy;/,narzekala w nocy i rano na brzuch a teraz 37.7 zobaczymy..M pojechal na chwile do pracy i tak to sie zrobilo kilka godzin a pewnie i dojdzie do kilkunastu echhh...

Jak tam przygotowania??

ja wczoraj tez nie wyszlam, balam sie ze sie przewróceń. jechalismy do mamy to m podjechal pod sama klatke:D

dzisiaj leniiiiiiiwie:) ja mam prace tylko sobota niedziela, barszcz i placki do zrobienia:) reszte mama i bratowa:)

porzadki są, prezenty kupione, jutro je zapakuje i wsio z prygotowan :)

U nas przygotowań świątecznych brak i raczej nie mam do tego weny.... inne smutne wydarzenie nam się teraz szykuje :-(
Zamiast prezentów siostra wymyśliła talony dla dzieci... dostaną je, mogą wejść do sklepu i kupić co zechcą :tak: chyba będzie się im podobało.

Iza wspolczuje;(((

Ja dzisiaj dostalam esa ze paczki czekaja na mnie w paczkomacie ,tylko odebrac i jeszcze na jedna czekam za listonoszem i mama nadzieje ze juto bedzie po to juz sroda i wsio,popakowac i tylko czekac na Gwiazdorka:).

Wigilie dzisiaj mielismy w szkole,dzieci razem z rodzicami,slicznie bylo,spiewali koledy az poczulam ze swieta ida;) a w piatek w kosciele jaselka i potem juz sami wigilie klasowa maja;)

reklama
Witam:)

Czy może ma któraś w Was namiar na osobę, która mogłaby się zając 1,5 roczną dziewczynką??? Może znacie jakąś zaufaną osobę, która poszukuje pracy??? Od stycznia wracam do pracy, mała narazie chodzi do żłobka a raczej była w nim parę dni, co wyzdrowieje i idzie do żłobka to znowu jest chora dlatego obawiam się, że będzie łapała wszystkie infekcje i więcej będę na zwolnieniu niż w pracy . Do tej pory była ze mną w domu i w ogóle nie chorowała dlatego pilnie poszukuje osoby, która mogłaby się zając małą jak ja będę w pracy 8 godzin dziennie + raz na dwa tygodnie sobota do 14. Będę bardzo wdzięczna za informacje jeśli kogoś znacie godnego polecenia.

Do góry