reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Iza,Martyna swietna:)

Aga oby szybko nowe bylo;).

Co do prezentow to jestem na etapie mikołaja dopiero,o Wigilii nie myslalam jesli chodzi o dzieci,nie mam pomyslu bo dla starszych to juz mam po drobiazgu. W sobote byłak na zakupach i nic doslownie nic mi nie wpadlo w oko;/

Mamy kolejny poniedziałek, kiedy ten czas tak ucieka!!!!???

Prezent mam tylko dla córci, na resztę brak pomysłu.... cofnij.... brak kasy bo jakby ona była większa to i prezenty by się fajniusie znalazły, hehehhe....

Po powrocie dzis do domu zaskoczył mnie termometr bo pokazał 0 stopni a mi wcale zimno nie były :szok: jestem w małym szoku, bo czapki ani rajtek nie miałam ;-)

Iza, u nas na szczęście roraty wieczorem. Co prawda to już nie to samo co poranne roraty, ale obawiam się, że na 6:30 czy nawet 6:45 nie wyrobiłabym się. Moje dzieci mają ambicje nie opuścić żadnych i tu jest problem, bo w piątki albo musimy zrezygnować ze zbiórki albo jakoś się wyrobić do innej parafii na 6:45 i załatwić z naszym księdzem obrazek (no bo przecież musi być komplet!). A dzięki serduszkom z dobrymi uczynkami miałam dzisiaj pospprzątane po śniadaniu, powyciągane naczynia ze zmywarki i jeszcze zapowiada sie mycie schodów! Dobrze, że rodzice nie muszą robić serduszek...

Hej, witam z Katowic. Musze Wam powiedzieć, że tu śnieg i zimno jak nie wiem co....wwwrrrr

Co do Mikołaja, z racji tego,ze wyjeżdżałam musialam to zalatwić szbciej, bo przecież chłop by tego nie zrobił heheheh, tzn. może i by zrobił, ale sam wolał,zebym ja to załatawiła. Tak więc corci kupiłam bluzkę z Monster High, bo bardzo, bardzo chciała, a dla Boryska kupiłam puzzle bo ma ostatnio faze i niezle mu idzie:-)

Na gwiazdkę też już wiem co kupię, ale to już zrobie jak wrocę:-), ważne ,że pomysl jest bo czasami z tym cięzko;-)

Pozdrowionka

Iza ucieka ucieka;(...

Wronka przywiez nam sniegu plisssss:)

Ja dopiero co wrocilam z Focusa,jedyne co kupilam to dla dzieci rekawiczki a H&M i nic poza tym;/...kolejny market zaliczony i nic;(

Kasiulka co to za minki :-)

Ja dzis od rana biegam i własnie na szybą kawkę usiadłam ale o 15:30 muszę być już w szkole, potem próba śpiewania dziecka i jeszcze drzwi otwartę.

Tak więc zmykam......

Fajna pogoda dziś, wole taka niż deszcz :tak:

reklama
Byliśmy dziś w teatrze na Mikołajki z córcią i jestem w szoku bo nie wiedziałam, że zobaczę dwie aktorki z moich serialików :tak:
Chyba częściej teraz będziemy tam chodzić ;-)

Do góry