Wrzuciłam kilka zdjęć https://www.babyboom.pl/forum/bydgoszcz-fotosy-f369/bydgoszcz-reaktywacja-fotosy-3264/index100.html Zapraszam
reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Iza,Martyna swietna
Aga oby szybko nowe bylo.
Co do prezentow to jestem na etapie mikołaja dopiero,o Wigilii nie myslalam jesli chodzi o dzieci,nie mam pomyslu bo dla starszych to juz mam po drobiazgu. W sobote byłak na zakupach i nic doslownie nic mi nie wpadlo w oko;/
Aga oby szybko nowe bylo.
Co do prezentow to jestem na etapie mikołaja dopiero,o Wigilii nie myslalam jesli chodzi o dzieci,nie mam pomyslu bo dla starszych to juz mam po drobiazgu. W sobote byłak na zakupach i nic doslownie nic mi nie wpadlo w oko;/
Mamy kolejny poniedziałek, kiedy ten czas tak ucieka!!!!???
Prezent mam tylko dla córci, na resztę brak pomysłu.... cofnij.... brak kasy bo jakby ona była większa to i prezenty by się fajniusie znalazły, hehehhe....
Po powrocie dzis do domu zaskoczył mnie termometr bo pokazał 0 stopni a mi wcale zimno nie były jestem w małym szoku, bo czapki ani rajtek nie miałam ;-)
Prezent mam tylko dla córci, na resztę brak pomysłu.... cofnij.... brak kasy bo jakby ona była większa to i prezenty by się fajniusie znalazły, hehehhe....
Po powrocie dzis do domu zaskoczył mnie termometr bo pokazał 0 stopni a mi wcale zimno nie były jestem w małym szoku, bo czapki ani rajtek nie miałam ;-)
arabella
Mamy październikowe 2007
Iza, u nas na szczęście roraty wieczorem. Co prawda to już nie to samo co poranne roraty, ale obawiam się, że na 6:30 czy nawet 6:45 nie wyrobiłabym się. Moje dzieci mają ambicje nie opuścić żadnych i tu jest problem, bo w piątki albo musimy zrezygnować ze zbiórki albo jakoś się wyrobić do innej parafii na 6:45 i załatwić z naszym księdzem obrazek (no bo przecież musi być komplet!). A dzięki serduszkom z dobrymi uczynkami miałam dzisiaj pospprzątane po śniadaniu, powyciągane naczynia ze zmywarki i jeszcze zapowiada sie mycie schodów! Dobrze, że rodzice nie muszą robić serduszek...
Hej, witam z Katowic. Musze Wam powiedzieć, że tu śnieg i zimno jak nie wiem co....wwwrrrr
Co do Mikołaja, z racji tego,ze wyjeżdżałam musialam to zalatwić szbciej, bo przecież chłop by tego nie zrobił heheheh, tzn. może i by zrobił, ale sam wolał,zebym ja to załatawiła. Tak więc corci kupiłam bluzkę z Monster High, bo bardzo, bardzo chciała, a dla Boryska kupiłam puzzle bo ma ostatnio faze i niezle mu idzie:-)
Na gwiazdkę też już wiem co kupię, ale to już zrobie jak wrocę:-), ważne ,że pomysl jest bo czasami z tym cięzko;-)
Pozdrowionka
Co do Mikołaja, z racji tego,ze wyjeżdżałam musialam to zalatwić szbciej, bo przecież chłop by tego nie zrobił heheheh, tzn. może i by zrobił, ale sam wolał,zebym ja to załatawiła. Tak więc corci kupiłam bluzkę z Monster High, bo bardzo, bardzo chciała, a dla Boryska kupiłam puzzle bo ma ostatnio faze i niezle mu idzie:-)
Na gwiazdkę też już wiem co kupię, ale to już zrobie jak wrocę:-), ważne ,że pomysl jest bo czasami z tym cięzko;-)
Pozdrowionka
Moja tak samo, z różańcem jej się udało :-)Moje dzieci mają ambicje nie opuścić żadnych .
Wronka pozdrowionko z czarnego Fordonu!
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Iza ucieka ucieka;(...
Wronka przywiez nam sniegu plisssss
Ja dopiero co wrocilam z Focusa,jedyne co kupilam to dla dzieci rekawiczki a H&M i nic poza tym;/...kolejny market zaliczony i nic;(
Wronka przywiez nam sniegu plisssss
Ja dopiero co wrocilam z Focusa,jedyne co kupilam to dla dzieci rekawiczki a H&M i nic poza tym;/...kolejny market zaliczony i nic;(
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
;-);-)
Kasiulka co to za minki :-)
Ja dzis od rana biegam i własnie na szybą kawkę usiadłam ale o 15:30 muszę być już w szkole, potem próba śpiewania dziecka i jeszcze drzwi otwartę.
Tak więc zmykam......
Fajna pogoda dziś, wole taka niż deszcz
Ja dzis od rana biegam i własnie na szybą kawkę usiadłam ale o 15:30 muszę być już w szkole, potem próba śpiewania dziecka i jeszcze drzwi otwartę.
Tak więc zmykam......
Fajna pogoda dziś, wole taka niż deszcz
reklama