reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Tak jak widać na mapie Onkologia B na początku dzielnicy a ja nad Wisłą A :)
Kiedy tam jedziesz?

mapaec.jpg

Dzień dobry Dziewczyny!

Przepraszam, że wtrącam temat może niekoniecznie pasujący do wątku, ale tylko tu jest jako taka aktywnośc na forum z Bydgoszczy. Poszukuję dziewczyn, które chodzą/chodziły prywatnie do doktora Jacka Skórczewskiego. Bardzo proszę o kontakt, chciałam o coś zapytać.
Dziekuję.

Ja tez chodzilam ale nr juz nie mam...

Aga jak tato po koronografii??

Wczoraj zaliczylysmy Tesco -8 jak wrocilam po 20 to juz -10 bylo ale fajnie rzesko taki spacerek na wieczor hehe ale mimo to spac mi sie nie chcialo,wiercilam sie do polnocy.

A w ogole to ja wczoraj bylam w szkole na zawodach.Byl turniej pierwszych klas i dzieciaki biegaly wraz z rodzicami,fajnie,smiechu duzo,przypomnialy mi sie stare czasy,moja szkola.sala gimnastyczna normalnie jak w podstawowce hehe.No i ogolnie zajelismy drugie miejsce,troche niesprawiedliwe bo ta wygrana klasa to sportowa;) ale grunt to dobra zabawa:)

Ostatnia edycja:
O Kasiulka gratulacje wygranej:) Ale dzisiaj mroźno. Jak wstałam rano to było -14, myślałam że padnę:szok:. Po pracy szybko wstąpiłam do Fokusa bo idziemy jutro na 17 urodziny i musiałam kupić prezent i powiem wam że szok przeżyłam ile ludzi było, a godzina 14:30 czy oni nie pracują czy co?????????????
Moj I miał wczoraj jaseła w przedszkolu.Pięknie go wystroiłam w spodenki i koszulę i przychodzimy na przedstawienie a on w dresach bo się zsiusiał:wściekła/y: Ale i tak pięknie występował. Buziaki

reklama
Kasiula - jest ok, robili przez reke wiec bolalo go strasznie ale nic niepokojacego sie nie dzialo. teraz 15 stycznia wizyta i zobaczymy co dalej.

mucha - kiedys mnie w focusie tez zadziwili jakos w poludnie bylam 12-13 a na parkingu brak wolnych miejsc :D
Adasia wystrilam miesiac temu na apel i tez sie zsiurał i go w dres przebraly :D hehe

dzisiaj bylam w przedszkolu na zajeciach otwartych, fajnie bylo pobawilismy sie razem potem robiliśmy ozdoby świąteczne :)

Do góry