reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Iza,faktycznie z tymi terminami nie tak zle...tez musze zadzwonic i umowic.
Pogoda do d***,brak slow i sil ;/.
Ulalla to sie bedzie dzialo,dobrze ze te Nasze dziwciaczki takie aktywne:).

Malenstwo,to teraz gdzie zamieszkujecie...nie pisalas czy przeoczylam hehe??? Wszystko szybko mnie,zobaczysz i bedzie super,dasz rade,wytrwalosci zycze!!!

Mojego M dopadlo przeziebienie,smarka i kaszle;/ bierze leki ale nic nie pomoga...ja to trzy dni i bylo git,nawet bez lekarstw a juz widze ze Mati znowu zaczyna smarkac;/.

Wiki na zuchy zapisalam,w piatki chodzi miedzy 16-18,troche lipa bo jak przyjdzie lato i bedziemy chcieli wyjechac na weekend;/ ale coz,cos za cos;),narazie wiadomo sie zapoznawaja itp,troche to potrwa nim sie rozkreci tym bardziej ze duzo dzieci jest w grupie...potem biwaki,ogniska itp...pamietam jak ja chodzilam...

Ostatnia edycja:
reklama
okole niedaleko brdy i mostu kr. jadwigi

AgnieszkaJ na Gdańskiej w przychodni jest tylko już o 7:30 iść trzeba kolejkę zająć i tego samego dnia przyjmuje. i dorodłych i dzieci, chyba dokladnie NZOZ Przychodnia Gdańska, Gdańska 88,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się weekendowo. Jak dobrze że dzisiaj już piątek bo ten tydzień mnie wykończył., Do tego pogoda taka że wyć się chce, jade do pracy ciemno wracam z pracy szaro a jak chce iść z chłopcami na spacer to już ciemna no a na zegarze dopiero 17:angry:. Ale nic to jutro przyjeżdża moja przyjaciółka to się zrelaksuje i nagadam. Pozdrawiam wszystkie, chorym zdrowia występującym sukcesów a wszystkim poprawy nastroju. A

A w ogóle to muszę wam napisać ze duma mnie ogarnia jak jade koło dworca PKP w końcu pięknie tam porobili te zajezdnie i pętle tramwajową, wszędzie ładne komputerowe tablice, proste chodniki i ładna trawka-zmienia się nasza Brzydgoszcz:-D

Heloł!

Ale dzien sie zapowiada...litosci;/.

Aga,zgadza sie na Gdanska jedynie...ja od ponad pol roku tez jade z malym i dojechac nie moge;/ raz stalam w tej kolejce i bylam tam juz przed 7 ale niestety nie wystalam,z malym nie mialam szans;/... masakra!

Mucha,relaksu zycze;) i przyjemnosci!

Pewnie ze ładna ta Nasza Bydzia:)

Mati nad ranem znowu atak kaszlu krtaniowego...katar powoli mija to teraz to wrrr...wyjsc dzisiaj nie wychodze a zakupow nie mam zadnych,poczekam za M bedziemy musieli gdzies podskoczyc.

Normalnie ide do wyra:)

Milego dzionka!

Kasiulka na dworze jest lepiej niż wygląda. Ciepło bez wiatru jakoś tak wiosennie:tak: Co do kaszlu to mój Igi ma tak samo tylko ze kaszel ewidentnie mokry go dopada jakoś tak 2 godziny po położeniu, a w dzień nic a nic-nos suchy kaszlu zero i bądż tu mądry człowieku

Mucha, ja dzisiaj taki dzien,imieninowy. Imieniny moje ale takze babci i przy okazji tez urodziny takze swietujemy razem:) nic nie robie dzisiaj w domu ide w gosci;)...zbieram sie zaraz bo musze cos kupic,nie mam nadal nic dla babci,potem podjade do mojej babci na obiad i no i potem do M babci na imprezke;)...pogoda nas nie rozpieszcza i caly kolejny tydzien taki a od 1 niby mrozy sie zobaczy,lepsze to niz ta szaruwa;/.

Milej niedzieli:)

reklama
Do góry