reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Rety jakie nudyyyy,masakra,niech ten dzien sie juz skonczy!!!!
Wiki konczyla o 12stej i jest u niej kolezanka do 17 wiec ani wyjsc ani nic zapalnowac i ciagnie mi sie i ciagnie,wrrr...z Matim juz tez nie wiem co robic,najchetniej do wyrka sie polozyc tylko troche za wczesnie;/...
Czy ten tydzien bedzie taki sam,szaruwa,szaruwa,szaruwa...

W niedziele do babci na urodziny/imieniny i nie wiem co kupic,pomyslu brak...w ogole jak pomysle ze 1 i 3 grudnia chrzesniaczki urodziny maja i tez nie wiem co im kupic,o mikolaju nie wspomne...o losie;/

Dzieciaki i ja do zdrowia doszlismy to M sie rozklada...mi w sumie ten kaszel raz,dwa poszedl za to teraz kreci w nosie,troche smarkam i kicham...

Hejka:-)

Dziewczyny musze się z Weroniką do ortodonty wybrać. Macie jakieś namiary? Najlepiej gdzieś blisko fordonu, ale jak będzie dalej to też nic się nie stanie.

Terminy jeszcze latem były dobre, bo siostra czekała na wizytę chyba z miesiąc. My tam już drugi rok chodzimy.

Paskudna dzis pogoda!!! Z rana myslałam, że budzik mi żarty robi bo po nocy budzi tak ciemno było ;-)
U nas tydzień intesywnosci przygotowań dziecka do przeglądu pieśni religijnych CecylJana w sobote u nas w parafii, a w niedziele jeszcze koncert ich zespołu z okazji 10lecia. Będzie się działo :-) dziecko tak szczęśliwe, że w niedziele na dwie msze chce iść.

reklama
nie było mnie na forum ostatnio. już na nowym mieszkaniu jesteśmy od wtorku wieczór. jeszcze dużo porządków. nie wszystko przeniesione jest. w niedzielę chrzest Jasia. mój brat jako chrzestny z mamą przyjeżdża. Jasi owi kolki się osłabiły po sab simplex. ale już niedługo miną pewnie jak to mówią do 3 miesiąca że trzeba się przemęczyć. ostatnio czuje się zmęczona bardzo mam witaminy i biorę ale w nocy czasem daje popalić albo w dzień dużo krzyczy. jego uśmieszki są cudowne jak rozmawiamy i się uśmiecha albo jak coś odpowiada ;D cudo.

Do góry