reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Sali kiedyś załatwiałam sprawe spadkową u p. Siwiaka Kancelria prawnicza Jerzy Siwiak, Bydgoszcz

Ja dla odmiany potrzebuje porady radcy prawnego w sprawie zerwania umowy. Lokal gdzie mam zarezerwowane miejsce na przyjęcie cos kombinuje i dzis mi tak napisali:"Myślę że jeśli Pani chce spokojnie spać to bezpieczniej będzie rozwiązać umowę.Proszę odpisać kiedy by Pani mogła przyjechać odebrać wpłaconą kaucję"
Ja tego nie chcę ale jak oni chcą rozwiązać umowe to słyszałam, że powinni mi to wynagrodzić kilkukrotnością zaliczki. Może coś wiecie na ten temat?

na srodmiesciu w inspekci pracy jest bezplatna porada prawna. warto sie przejsc pomoga.

reklama
Ja z tych mało uświadomionych i dziś z przed szkoły koleżanka samochodem mnie na zakupy zabrała do Carrefura. Szok... jakie zakupy zrobiłam za polowe ceny :tak: Tam jest ta oferta kup jeden a drugi za grosz. Więc kopiłyśmy tam po dwa i się podzieliłyśmy heehe.... wyszło wiec 50% ceny na łepka, np. Ptasie Mleczko, Kawa Nescafe, Nivea krem i tonik.... polecam choć pewnie wiecie o tym od dawna :tak::zawstydzona/y:

Prawie poludnie to trzeba po dziecko do szkoły się szykować, na 14 spowrotem na Origami, później na Schole i na zakończenie dnia Różaniec w kościele - ale jest tak fajny, że aż się chce iść :szok: zupełne przeciwieństwo tego co pamiętam za dzieciaka :tak:

FotoIza - z tego co wiem to jak oni zerwa umowe to wyplacaja zaliczke razy 2 ale jak napoisalas to oni chca bys Ty zrezygnowala. jak zrezygnujesz sama to nie mozesz dochodzic o podwojna kaucje:)

malenstwo - no pisz co slychac ?? jak maluszek ???

Aga właśnie oni cwanie chcą mnie podejść abym to ja zrezygnowała i nie będzie problemu. W innej restauracji mówiono mi że moge nawet do 7 krotności zaliczki dostać ;-) tylko, że tu wszystko takie nie jasne i dlatego muszę zaleście konkretne info - wtedy pojadę i pogadam z nimi.

hej. czasem nocka przespana. 34 razy pobudka. ostatnio troszkę ciężej bo Jaś lekko przeziębił się ode mnie. mi przeszło on ma jeszcze kaszelek i malutki katar. byliśmy u lekarza ale powiedziała że tylko kropelki do nosa (sól fizjologiczna) zakraplać. i nadal karmić piersią powinno samo mu minąć. w dzień sobie czasem zdrzemnę. mój B chcę nawet bym odpoczęła i pomaga mi. w wyborczej Bydgoszcz będzie zdjęcie Jasia. w dodatku ""witajcie na świecie". patrzyłam dwa poprzednie wydania w necie i nie było jeszcze Jasia. podobno w sobotnim wydaniu jest ten dodatek.

Hej!

Iza,no fajnie...ostatnio tez tak robilam a wczoraj popoludniu wzielam reklamy ze skrzynki i stwierdzilam ze to juz nie ma sensu tam jechac bo wiadomo pustki;/
Nie ladnie z tym lokalem;/,szukaj i nie popuszczaj;).

Malenstwo,zdrowka dla Jasia...jeszcze troche i mam nadziej ze sie unormuje;)

malenstwo - jeszcze sie wyspisz:) ja nie spalam 17 miesiecy hihihi :D

zdrowka dla Was !!!

a ja mam lenia, zaprowadzilam mlodego o 9 do rpzedszkola i siedze przed kompem :) nic nie robie, nic mi sie nie chce !!! zaraz ide po mojego gaugana i juz sie nie bede lenic :p

Witam już prawie weekendowo! Oby pogoda się poprawiła bo zimnisko potworne, brrr....
Zapisuje się do klubu leniwców, tez dziś bym leżała a tu już z rana byłam oddać 4 probówki krwi ;-)

Dziecię juz w domu po szkole i męczy aby zoologiczny sklep odwiedzić bo glonojada chcę kupić, więc mus iśc bo obiecane było.

reklama
hej.
ale mam lenia nic się nie chce. a właściwie tylko spać. B poszedł do reala po pampersy. a Jaś wreszcie zasnął. wczoraj w dzień bardzo mało spał.

Do góry