reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Jak tam dziewczyny po weekendzie???

Ja dzisija kiepski dzien bo 10 rocznica smierci mamy i jak zawsze po cmentarzu czuje sie do dupy;(((...
Pogoda w sumie dopisala ale zeby nie ten wiatr...poszlam na ponad 2h spacer i jak przyszlismy to normlanie padlam na wyro i 15min sie przespalam.
Zara do lozka,niech ten dzien sie juz skonczy...
Pozdrawiam!

Kasiulka tulaski przesyłam!!!!!!!!!!

Ja dziś też wróciłam z kościoła i padłam, widać pogoda taka męcząca, za chwile mam zamiar tez iść lulu, choć córcia czyta w najlepsze.

Rano tak zimno,potem milutko a teraz pochmurno a ja wyjsc musze do laryngologa z Matim,czekalam na kontrole 6tyg:no:...nie chce mi sie

Jutro Wiki godzine wczesniej bo przelozyli im komputery,powinna miec dzisiaj ale za to ma luke miedzy lekcjami i siedzi w swietlicy z czego sie bardzo cieszy:-)

...a jutro za to ze takie zmiany jade z bratem babcie zawiesc do Inowroclawia bo do sanatorium jedzie,a co tam,zrobie se wycieczke:-)...

Kawe spije i smigamy.

Milego popoludnia

Witam wieczorową porą Właśnie wróciłam z Torunia położyłam dzieciarnie i sącze sobie herbatkę z miodem i cytryną i sucham w kółko Kings Of Leon - Sex On Fire - YouTube kocham ten kawałek. On mnie odmładza. Miłego tygodnia dziewczyny i zdrówka dla was i dzieciaków, a Kasiulce miłego wypadu do sanatorium

Sali kiedyś załatwiałam sprawe spadkową u p. Siwiaka Kancelria prawnicza Jerzy Siwiak, Bydgoszcz

Ja dla odmiany potrzebuje porady radcy prawnego w sprawie zerwania umowy. Lokal gdzie mam zarezerwowane miejsce na przyjęcie cos kombinuje i dzis mi tak napisali:"Myślę że jeśli Pani chce spokojnie spać to bezpieczniej będzie rozwiązać umowę.Proszę odpisać kiedy by Pani mogła przyjechać odebrać wpłaconą kaucję"
Ja tego nie chcę ale jak oni chcą rozwiązać umowe to słyszałam, że powinni mi to wynagrodzić kilkukrotnością zaliczki. Może coś wiecie na ten temat?

reklama
Do góry