reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

U nas teraz jak chrzesniaczka miala przyjecie to rozdawali kartki przed i na kazdym spotkaniu bylo trzeba dana kartke dac;/.

Zimno brrr i ten wiatr lodowaty;/.

Iza kciuki na jutro zacisniete beda;)

Rowniez zycze milego:)

reklama
Izka u nas tez dostaja ziarno..Ksiądz powiedzial ze nie musimy jezdzic extra do Bazyliki jak mamy kościól blisko on nie wymaga tego..takze powiem Wam ze luzy..
Spotkanie mielismy jedno a jeszcze 3 beda;)

Iza trzymam kciuki również;)

Co do miejsca na przyjecie ja wybrałam stare i sprawdzone...nasza ukochana działeczkę;)

Dzięki Kasiu, że pytasz!
Ogólnie dobrze, choć kilka "składników" mojej krwi jest ciutek za wysoka. Tarczyca pięknie a jej leki daja radę :-) tylko po takim siedzeniu prawie 5 godzin w kilku kolejkach człowiek chory wychodzi od tego co usłyszy :-(

Jutro klasowa wycieczka do Kozielca a pogoda jak widać, brrr.... oby choć nie padało!

dostal gentamecyne do oczka i diphergan na noc. osklrzela czyste, gardlo zaczerwienione typowe:)

Czy ktoras z Was byla z soba lub dzieclkiem w Krainie usmiechu na 20 stycznia ?? szukam dentysty BEZBOLESNEGO :D cena nie gra roli :)

hej macie domowy szybki sposob na odparzenia??
od pampersow z rossmana babydream Jas ma odparzona pupe. zmienilismy juz na oyginalne pampersy uzywam sudocrem i make ziemniaczana, okazalo sie ze dlatego taki bardzo niespokojny jest.

u mnie nudy, poza tym zdrowi.
jas ma juz 3540g (waga z wczoraj).
moj B pojechal na tydzien nad morze do pracy. pol dnia sama z Jasiem bede przez ten tydzien w domu bo tesciowa w pracy a szwagier w szkole

reklama
Iza,dobrze ze ok;)))

Aga,tam nie bylam... Koło mnie LuX-dent...ponoc rewelacja o cene nie pytaj;/;/;/...Lux-Dent Gabinety Stomatologiczne...

Malenstwo,tez sie podpisuje pod tym co Aga,maczka ziemniaczana i duzo wietrzenia,bez pampersa jak najwiecej...wiadomo ze teraz zimno i nie ma co dzieciaka z gola pupka trzymac ale to pomaga,ubieraj w cokolwiek byla bez pampersa nawet jakbys miala go przebierac co 5 min...pomaga! A z odparzeniami na pupie nie ma zartow...;(

A my jutro pasowanie na ucznia i dzien nauczyciela przy okazji...kawa ciasto itp;)

Do góry