reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Oo,widze ze nie tylko ja dzisiaj taka leniwa;/...od 17 taki kryzys ze glowa oparta o sciane i jednym okiem patrzylam hehe a teraz jak juz wszyscy w lozkach(oprocz moje M) to zamaist i ja sie powalic to przed kompem siedze;)
W niedziele na urodziny do chrzesniaka,nie mam prezentu ale pomysl jest,jutro bede realizowac;)
Pogoda niby taki caly weekend...matko gdzie tu sie zaszyc?!? Ale jakby nie patrzec mamy jesien...

Malenstwo,wspolczuje...ja z Wiki nie spalam przez 7 miesiecy a z Matim za to nie wiedzialam co to nie przespane nocki...

hej - pogoda za oknem do bani- ale na szczescie nie ducha;) - jak ktos ma ochotę - wybieramy się dziś z Anią Kryspin do Żyraffy - na 16 - więc jak kto ma ochotę na ploty - to zapraszam :)

Uuuuu.... za późno tu weszłam bo chętnie bym podjechała :-(
Rano zaliczyłyśmy zebranie w kościele gdzie była sprawdzana obecność, kolejne już 24 października.
Mąż pojechał do Poznania a my domowo-deszczowo!!!

Z radosnych wieści to zostałam dziś znowu ciocią, Martynie w tym roku 2 kuzynostwa przybyła w jednym miesiącu :-)

No to swieżym cioteczka gratuluje:tak: U mnie niestety perspektyw już brak, trzeba cieszyć się tym co się ma a więc jedną siostrzenica.
Nie odzywałam się ale czytałam, nie miałam co napisać:rofl2: Pogoda iście jesienna nam się zrobiła ale dla mnie to akuratr nie jest problemem bo lubię deszcz. Starszemu za to wypadł ząbek z przodu i zastanawiam się kiedy to zleciało, przecież niedawno był niemowlakiem:crazy:. Spadam bo zaraz w gości do rodziców uciekam. Pogody i zdrówka dla wszystkich

I ja cioteczką Gratuluje!!!!

Taa,pogoda do bani;/ my od 14 poza domem u chrzesniaka na urodzinach bylismy takze dzien minął przy stole syto zastawionym;)...
Mlodziez w lozkach,mniesze juz chrapie,starsze jeszcze nie a i ja ide sie wyciagnac bo siedzenia na dzisja mam dosc...

Aga,ale duuuzy...coraz wieksze dzieci teraz sie rodza.Ja Matiego juz tez rodzilam ponad 4600g a Wiki 3600g,jest roznica a sasiadka niedawno dziewczynke ponad 4900g.

Haj;)

Iza u was obecnosc sprawdzaja w kosciele??Paranoja na maksa!!!
Ja tez była w niedziele na spotkaniu przedkomunijnym ,pierwszym jak na razie;)

reklama
Witaj Krystianku!!! Kawał chłopa z nigo :-)

Salinko tez byłam zdziwiona ta obecnością!!! To było drugie spotkanie a przed nami jeszcze około 12 + próbne spowiedzi itp :szok:
W sumie księża są tak fajni, że miło się chodzi, więc nie narzekam. W niedziele na mszy dziecięcej mieliśmy możliwość uczestniczenia w mszy migowej, nasz ksiądz tak pięknie potrafi rozmawiać z głuchoniemymi, że znowu mnie pozytywnie zaskoczył a łezka w oku się zakręciła - już się martwię co to będzie na komunii chyba będe musiała wcześniej coś łyknąć aby dać radę :cool2:

Ogólnie to zimno, brrrr..... jak ma już tak być to niech będzie jeszcze chłodniej abym mogła cieplusią kurtke ubrać ;-)
Szukamy dalej miejsca na przyjęcie....

Jutro proszę o kciuki lekarzowe !

Miłego tygodnia Wszystkim życzę!

Do góry