reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
jeeeeeeeestem :D jakos mnie tu u Was dlugo nie bylo hehehe ale co sie dziwic jak wpadlam w szal zaprawiania to licznik sezonowy zamknelam na 700 słoikach :szok:

Izka - jutro lece do krysandu zobaczyc ciasteczka:D

TKMaxx lubie, chodze rzadko ale zwsze cos znajde, szczegolnie na nietypowe okazje:D ale ja musze isc sama bo zakupy z Adamem to koszmar !!

ja nie kumam takich bab co odwalaja takie numery, ale w sumie zobaczcie... nie tracac kasy co rusz sa inaczej ubrane:D ja jego nie umialabym :/
ja czasami mam problem zareklamowac wadliwy towar bo nie wiem czy mi przyjma a co dopiero kupic i oddac bez powodu :/

Adasko do przedszkola pieknie przywykl:D idzie usmiechniety, bawi sie ladnie, panie mowia ze jest posluszny i grzeczny :D nnormalnie kamien z serca... i te 3,5 godz dziennie wolnego czasu dla mnie - BEZCENNE :D

No Aga,kooopa lat;P zeby nie Fb to bym sie martwiła ;)...wez mnie nie dobijaj z tymi zaprawami;/,ja cie nie moge ale bedzicie zajadac;).Ciesze sie ze Adas ok:)...a niestety tera to ludzie maja taaaakie pomysly,szok.

Ja mialam wejsc po ciastka ale za pozno mi sie przypomnialo hehe i nie chcialo mi sie juz wracac tym bardziej ze z torbami jak wielblad...

Mati dopiero co usnął a Wiki jeszcze chodzi,zawsze juz spia po 20tej wiec chyba zmaian tej pogody tak na nich dziala,jutro na 11.30 takze luzik.

Spadam tez do wyra,wyciagnac kopytka:)
Dobrej nocy:)

Cały dzień dzis w biegu, nawet teraz córcia marudzi bo jeszcze nie śpi tylko czyta i oderwać jej od książki nie można, jutro na 10:25 wiec dam jej jeszcze chwilę ;-)

Ciasteczka dziś znowu zakupiłam i stwierdzam, że 4 sztuki wystarczą bo syte i prawie jedno złotówkę wychodzi :szok:

Głowę mi chce rozsadzić, oj będzie zmiana pogody, będzie :cool2:

Agnieszka i jej zaprawy to dla mnie temat na Nobla, hehhehhe.... taka ilość nawet do księgi Guinessa się nadaję :tak:

Hej!

Moja wczoraj zasnela kolo 23 i 5 rano oczy otwarte,wtedy chodzi z pokoju do pokoju,wrrr,dzisiaj zakladam sobie zamek w drzwiach hehe...macie moze cos na spanie dla dzieci???

Glowa mi dzisiaj daje czadu,plecy i gnaty bola,echh starosc nie radosc;/.
No nic,musze sie ogarnac ale nie chce mi sie...

Hej:-)

O matko Aga 700 słoików :szok:, w zyciu tyle bym nie zrobila...no ale ja nie lubie to już inna sprawa hehehe

Iza....szlejesz z tymi ciasteczkami:-)

A ja dzisiaj prawie zaspalam....Wercia do szkoły na 8,55, mialam budzik nastawiony na 7.30, ale oczywiście wyłączyłam i chcialam poleżec jeszcze z 10 min, no i przysnęłam, obudziłam się 8.15 i wszystko na szybko....ech nie lubie tak.

Pogoda póki co się nie zepsuła, mogłoby być ladnie jeszcze w weekend , bo mieliśmy ochotę jeszcze na działkę jechac, no ale zobaczymy co będzie.

Ja się wczoraj za zumbę zapisałam hehehe, zaczynam we wtorek, musze się trochę wyladowac, bo coś humor mi podupadł, poza tym liczę ,że w koncu schudnę....bo już mnie wkurza to jak wygladam...:-(

Pozdrowionka i oby wszystkie bóle poszły precz.

a mnie jakas infekcja dopadla. smarkam kicham kaszle wrrrrzaczelo sie .. ehhhh

z zaprawami szalalam ale ten rok taki urodzajny to zal nie wykozystac :) wiekszosc to kompoty ktore uwielbiamy a szczegolnie moje chlopaki wypijaja prosto ze sloika :D soki na zimne wieczory :D a jedzonko na leniwe dni :p jak nie chce mi sie wymyslac to bach sloiczek z leczem czy bigosikiem i obiad gotowy hahaha :D takze troche ciezkiej pracy a potem caly rok latwo przetrwac :D

tez bym pocwiczyla:D ale na najblizsze miesiace moge zapomniec hehe :)

i zapraszam na obchody Tygodnia Bliskości

http://p.benc.pl/gallery/412/15/4/21/222215.jpg

Załączniki

• plakat.jpg
    plakat.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 20
  • 222215.jpg
    222215.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 19
reklama
hejka
mnie tez cos zlapalo.

zdrowiej Agnieszko. moze syrop z cebuli lub czosnek. ja syrop z cebuli zrobilam se i powoli mi mija.

co do cwiczen to moze smemu brzuszki biegi. ja juz brzuszek mam jak przed ciaza a jeszcze spada. ciekawe ile juz waze

Do góry