reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Vikiigus,bede musiala kiedys skorzystac,koniecznie:)
Dokladnie ale trzeba sie wygadac:)
Aaa przypomniala mi sie moja kuzynka ktora po porodze 3 miesiace byla sama i jak ja odwiedzilam to nie dala mi dojsc do slowa hehe...straszne to bylo;PP

Iza,oby bylo jeszcze troche ciepla...ja i tak im do konca nie wierze,juz roznie bywalo z ta pogoda...dopiero co zapowiadali na weekend po 30st a wczoraj juz pokazali ze 20st;/..

Ostatnia edycja:
reklama
Vikiigus,bede musiala kiedys skorzystac,koniecznie:)
Dokladnie ale trzeba sie wygadac:)
Aaa przypomniala mi sie moja kuzynka ktora po porodze 3 miesiace byla sama i jak ja odwiedzilam to nie dala mi dojsc do slowa hehe...straszne to bylo;PP

..
ja ostatnio tak rzadko gadam , że odwykłam i teraz podobno jestem dobra słuchaczką...podobno;) - wybieram sie do tkmaxx- musze torebke zareklamowac - qrde- porzadna firma a po niecałymmiesiacu uzytkowania zaczela sie pruć ...jak kto ma ochote na galeriowe spacery to zapraszam - nie myslic z galeriowaniem;P

Iza,oby bylo jeszcze troche ciepla...ja i tak im do konca nie wierze,juz roznie bywalo z ta pogoda...dopiero co zapowiadali na weekend po 30st a wczoraj juz pokazali ze 20st;/..

Jak na razie pogoda pozytywnie zaskoczyła :-) prawda, zapowiadali upały po 29-30st a teraz juz tylko dwadzieścia z groszami :-D choć i to bardzo cieszy!!!

Dziś basen córci więc ciepelko sie przyda, bo nie trzeba dzieciaczów długo suszyć ;-)

W KrysAndzie zaczęli robić pyszne ciasteczka 5 ziaren z bezą, nie mogę się opamiętać jak je widzę POLECAM !

No dzisiaj faktycznie ciepelko a Wiki do 16.05 w szkole.

Ja do tkmaxxa mam rzut beretem ale przykro mi bardzo,mimo checi,nie dam rady...poza tym mam dzisiaj takiego lenia i dlugi ogon ze nie wiem w co rece wsadzic a wstalam po 5 ,masakra...ta pogoda na mnie zle dziala,wole deszcze i chmury jesli chodzi o moje samopoczucie

O Iza,sprobuje:))

Kasiu to ja mam odwrotnie... pogoda słoneczna to ja odżywam, deszcze, wiatry i ponurości mnie dołują :wściekła/y: Słońce nawet przy -20stopniach mnie raduje :tak:

Pięknie dziś, pięknie!!!

Jutro ortodonta nas czeka "w mieście" :-)

ten tkmaxx- to była porazak ma maxa - dla mnie jako mamy - to co Viki wyprawiała w głowie sie nie miesciło...mam nadzieje ze ten etap szybko minie, bo juz wysiadam...:(

ten tkmaxx- to była porazak ma maxa - dla mnie jako mamy - to co Viki wyprawiała w głowie sie nie miesciło...mam nadzieje ze ten etap szybko minie, bo juz wysiadam...:(

Heheh.... jak poszłam tam z Martyną pierwszy raz po otwarciu to wyłączyli im prąd, zrobiło się ciemno a nas wszystkich wyprosili od tego czasu moje dziecko nie chce tam wchodzić bo ma jakiś uraz do tego miejsca ;-)

Vikiigus,minie,minie...kiedys napewno;).Moj za to ostatnio cos go wzielo i tez biega po sklepach jak szalony a patrzac jeszcze ze dwa tygodnie wstecz to grzecznie za raczke nawet na sekunde sie nie puszczal...tez mam nadzieje ze to mu minie bo go nie poznaje;/.

Tkmaxx bylam doslownie dwa razy...jedyne co mnie tam cieszy to to ze maja duzy wybor butow nr 41,42 i zawsze cos wybiore a tak to porazka,ciuchy jak dla mnie szalu nie ma...gora tez w miare

No i ja dzisiaj tez lennnn....cole zapijam moze troche mnie podbuduje;)

hahha- ja w tkmaxx to tylko zabawki kupuję;) ...jakąs karte rabatowa powinnam dostac...wiecie co - coraz czesciej mam wrazenie ze tam laski kupuja - nosza i oddaja - nie wiem jak one to robia- bo te maetki - chyba ze znajome sprzedawczynie- co jestem to zawsze natkne sie na babke co stosy rzecy oddaje- raz to babaka miala paragonów za 2 tys!!! - i wszystko oddawala - nie moglam oprzezc sie wrazeniu ze pozyczyla sobnie te ciuszki na jednorazowe ubrania i po prostu wymienia na kolejne...wczoraj - to samo- babka chyba z 20 minut oddawala- jescze jakies zamieszania bylo bo jakis ciuch byl bez metki i glupie tlumaczenia ze niby nawet na kamerze bylo widac ze metka spadala przy zakupie- moze to tylko wrazenie, bo ja juz taka podejrzliwa jestem ze wszytsko analizuje na dziwne sposobu - ale ak wytlumaczyc mega zakup a potem mega zwrot- że niby po co? ...no teoretycznie moze tylko sobie focie napstrykała w mega cicuchach, cholerka wie...

reklama
Łoo matko,faktycznie troche dziwne i ze oni robia te zwroty,hmm...
Kiedys moja kumpela robila tak w Tesco,na sali ale tam wiekszosc ciuchow doroslych nie ma metek wiec jakas ipreza ta w tych ciuchach a za dwa dni oddawala...no coz maja ludzie pomysły;)

Do góry