reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Ja bralam dwie koszule nocne(do karmienia plus biustonosz do karmienia) majtki takie wieksze,zeby juz po porodzie ubrac aby sie ta lignina zmiescila,podpaski, koniecznie skarpety zeby nie machac lekarzowi golymi stopami przed oczami hehe,szlafrok,papcie...dokumenty(dowod,karta,wszystkie badania),duuuzo wody do picia i ladowarka do tel...masc na brodawki,przybory toaletowo(wiadomo),sztucce i kubek i cos do czytania
Dla dzidzi pieluchy,chusteczki,krem do pupy,pieluszki tetrowe,ubranka,czapeczki,rozek lub kocyk no i smoczek i butelke roznie bywa(ja akurat nie wzielam ale na szczescie nie bylo mi to potrzebne)...jak mowilam to mi M poporodzie dopiero dowiozl,mam nadzieje ze nic mi nie umknelo;)

Niestety ciuszkow mi juz brak wiec nie pomoge...

Dzięki Kasiu!! Sprawdzam na liście i dopisuje czego nie zapisałam :tak: W poniedziałek muszę w aptece kupić takie pieluchy Belle zamiast tej ligniny szpitalnej bo wiem, że sama je miałam i się doskonale spisywały.

Kuzynka ma termin za 3 tyg, więc intensywnie zaczynamy przygotowania :tak: Jest to jej pierwsze dziecko, mame pochowała przed ostatnim Sylwestrem :-( nie ma siostry, więc i bratniej duszy do pogaduszek, pomocy czy przygotowania. Dlatego z siostrami staramy się jej w tym pomóc jak tylko możemy!!!

Iza,to faktycznie w tej sytuacji taka Wasza pomoc sie jej przyda:)

Malenstwo Gratulacje...juz wczesniej pisalysmy ze gratki dla Was ale sie powtorze co bys nie musiala nadrabiac;) ...zagladaj i pisz jak tylko sie da i bedziesz miala wolna chwile...mam nadzieje ze wsio u was ok? Fajny Jasiu:)

reklama
O Izka a ja już myślałam że chcesz nam coś dać do zrozumienia z tym rodzeniem :-D Maleństwo Jaśko śliczny i nie wydaje sie taki malutki na jakiego wymiary pokazują. Moje ptysie wyszły cudnie teraz czekam na gości

Do góry