reklama
O pieluchach pamiętałam ale chusteczki mi z głowy wyleciały... dzięki... co jeszcze?chusteczek.
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Ja bralam dwie koszule nocne(do karmienia plus biustonosz do karmienia) majtki takie wieksze,zeby juz po porodzie ubrac aby sie ta lignina zmiescila,podpaski, koniecznie skarpety zeby nie machac lekarzowi golymi stopami przed oczami hehe,szlafrok,papcie...dokumenty(dowod,karta,wszystkie badania),duuuzo wody do picia i ladowarka do tel...masc na brodawki,przybory toaletowo(wiadomo),sztucce i kubek i cos do czytania
Dla dzidzi pieluchy,chusteczki,krem do pupy,pieluszki tetrowe,ubranka,czapeczki,rozek lub kocyk no i smoczek i butelke roznie bywa(ja akurat nie wzielam ale na szczescie nie bylo mi to potrzebne)...jak mowilam to mi M poporodzie dopiero dowiozl,mam nadzieje ze nic mi nie umknelo
Niestety ciuszkow mi juz brak wiec nie pomoge...
Dla dzidzi pieluchy,chusteczki,krem do pupy,pieluszki tetrowe,ubranka,czapeczki,rozek lub kocyk no i smoczek i butelke roznie bywa(ja akurat nie wzielam ale na szczescie nie bylo mi to potrzebne)...jak mowilam to mi M poporodzie dopiero dowiozl,mam nadzieje ze nic mi nie umknelo
Niestety ciuszkow mi juz brak wiec nie pomoge...
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Nie ma za co...ja tez mialam cos z tego rodzaju wlasnie,w aptece kupywalam tez..jak mi sie jeszcze cos przypomni to bede pisac
Kuzynka ma termin za 3 tyg, więc intensywnie zaczynamy przygotowania Jest to jej pierwsze dziecko, mame pochowała przed ostatnim Sylwestrem :-( nie ma siostry, więc i bratniej duszy do pogaduszek, pomocy czy przygotowania. Dlatego z siostrami staramy się jej w tym pomóc jak tylko możemy!!!
M
malenstwo20
Gość
hejka ja już urodziłam 12.09.2012 o 15.40 przez CC w Bizielu.
Jaś - 2150g 49cm.
już jesteśmy w domku od zeszłej środy. dopiero dziś weszłam na BB. często mnie nie będzie ale będę starać się wchodzić.
oto mój JAŚ:
Zobacz załącznik 501403Zobacz załącznik 501404
Jaś - 2150g 49cm.
już jesteśmy w domku od zeszłej środy. dopiero dziś weszłam na BB. często mnie nie będzie ale będę starać się wchodzić.
oto mój JAŚ:
Zobacz załącznik 501403Zobacz załącznik 501404
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Iza,to faktycznie w tej sytuacji taka Wasza pomoc sie jej przyda
Malenstwo Gratulacje...juz wczesniej pisalysmy ze gratki dla Was ale sie powtorze co bys nie musiala nadrabiac ...zagladaj i pisz jak tylko sie da i bedziesz miala wolna chwile...mam nadzieje ze wsio u was ok? Fajny Jasiu
Malenstwo Gratulacje...juz wczesniej pisalysmy ze gratki dla Was ale sie powtorze co bys nie musiala nadrabiac ...zagladaj i pisz jak tylko sie da i bedziesz miala wolna chwile...mam nadzieje ze wsio u was ok? Fajny Jasiu
reklama